2014-02-19 13:10:11
Φωτογραφία για Φρικτές αναμνήσεις θανάτου ξαναζωντανεύουν...
Αύριο αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος, το Δεκέμβριο του 2012, που... στοίχισε τη ζωή στο Δημήτρη Βουρβαχάκη και το Βαγγέλη Κελαράκη. Ενώπιον του δικαστηρίου αναμένεται να ξετυλιχθεί το "κουβάρι" όσων τραγικών συνέβησαν το μοιραίο πρωινό, ενώ οι αδικοχαμένοι διασώστες του ΕΚΑΒ, μαζί με το συνάδελφό τους Ν.Μυρωδιά, που σώθηκε από θαύμα, κινούνταν στην εθνική οδό με προορισμό το Ρέθυμνο όπου θα επισκέπτονταν σχολείο.

Σε δίκη παραπέμπεται ο Νίκος Μυρωδιάς, οδηγός του οχήματος του ΕΚΑΒ, αλλά και η οδηγός του άλλου αυτοκινήτου, που ενεπλάκη στο τροχαίο. Και οι δύο παραπέμπονται με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της πρόκλησης σωματικών βλαβών.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Μυρωδιάς, μιλώντας στο Cretalive, λίγες ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα, περιέγραψε καρέ - καρέ όσα εκτυλίχθηκαν εκείνο το πρωίνο, εξηγώντας πως οι δύο διασώστες του ΕΚΑΒ βρήκαν το θάνατο εξαιτίας οχήματος που, όπως είχε περιγράψει, εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε με το όχημα του ΕΚΑΒ, προκαλώντας μία ανείπωτη τραγωδία που συγκλονίζει ως και σήμερα cretalive.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ