2014-02-19 13:10:18
Φωτογραφία για Hλεία: Λύθηκε το κυκλοφοριακό στο Νοσοκομείο
Τέλος στην κυκλοφοριακή συμφόρηση που παρατηρούνταν καθημερινά και κυρίως τα πρωινά και τις ώρες αιχμής, έξω από το Νοσοκομείο του Πύργου λόγω της άτακτης στάθμευσης των οχημάτων στο δρόμο, έδωσε η διαμόρφωση του δρόμου σε δυο ρεύματα κυκλοφορίας, με την τοποθέτηση πλαστικών διαχωριστικών (πασσαλάκια).

Η στάθμευση των οχημάτων εκατέρωθεν του δρόμου, παρά την απαγορευτική σήμανση, είχε σαν αποτέλεσμα, σχεδόν καθημερινά και δη τις ώρες αιχμής, να δημιουργείται κυκλοφοριακό κομφούζιο στο σημείο και πολλές φορές να «εγκλωβίζονται» ακόμα και ασθενοφόρα, που μετέφεραν ασθενείς, με εμφανή τον κίνδυνο να χαθούν πολύτιμα λεπτά για την σωτηρία των ασθενών.

Το πρόβλημα εντόπισε από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του ο κ.Δημόπουλος, θέτοντάς το στον δήμο Πύργου και στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, ζητώντας μάλιστα, αφενός την τοποθέτηση διαχωριστικών στο δρόμο και αφετέρου τον καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου του πάρκινγκ, προκειμένου να εξαλειφθεί ο κίνδυνος ενδεχόμενων κρουσμάτων διάρρηξης και φθορών στα οχήματα που στάθμευαν στο εσωτερικό του
. Αυτός άλλωστε ήταν και ο βασικός λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι οδηγοί απέφευγαν να σταθμεύουν στο παρκινγκ και άφηναν τα αυτοκίνητά τους στο δρόμο. Ο χώρος καθαρίστηκε από τα καλάμια και τη θαμνώδη βλάστηση στις αρχές της εβδομάδας και το πρωί της Πέμπτης - μετά τη συνάντηση που είχε ο κ.Δημόπουλος την προηγούμενη ημέρα, με τον Διοικητή της Τροχαίας κ. Κωστόπουλο και στελέχη της Τεχνική Υπηρεσίας του δήμου Πύργου - τοποθετήθηκαν και τα πασσαλάκια, με αποτέλεσμα το πρόβλημα να εξαλειφθεί και η κυκλοφορία να πραγματοποιείται κανονικά.

Νάνσυ Σπυροπούλου-patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ