2014-02-19 21:00:13
Φωτογραφία για ΜΠΡΑΜΟΣ : ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ... «ΤΕΛΙΚΟΣ» ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Μάικ Μπράμος εξήγησε σε δηλώσεις του πως η νέα αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ είναι... «τελικός», αλλά ο πρώτος απ' τους εναπομείναντες 8 του Παναθηναϊκού στο ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας.

«Είναι μία δύσκολη αναμέτρηση. Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλά αυτή την εποχή, ενώ εμείς προερχόμαστε από 3 συνεχόμενες ήττες, επομένως δε θα 'ναι όπως τις προηγούμενες φορές. Όλα είναι διαφορετικά στην Ευρωλίγκα και πρέπει να βγάλουμε από μέσα μας τον καλύτερο εαυτό μας» είπε εν όψει 7ης αγωνιστικής του ε' ομίλου της Ευρωλίγκας (20/2, 21:45/ΔΤ & novasports 3) ο 27χρονος ομογενής γκαρντ/φόργουορντ του Παναθηναϊκού και συνέχισε:

«Είναι μία πολύ σημαντική αναμέτρηση, δε θα τη χαρακτήριζα σαν τελικό. Απομένουν 8 αγωνιστικές στη δεύτερη φάση κι εμείς κοιτάμε μία τη φορά. Είναι ο "τελικός" αυτής της εβδομάδος μόνο και μόνο επειδή είναι η επόμενη υποχρέωσή μας».

«Οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά. Οι ομάδες γνωρίζουν πολύ καλά η μία την άλλη. Χρειάζεται να έχεις ενέργεια, πάθος, εξυπνάδα, να μην επηρεαστείς απ' την πίεση, η οποία μπορεί να βαρύνει οποιαδήποτε ομάδα. Οι λεπτομέρειες θα κρίνου το νικητή» εξήγησε στη συνέχεια, πριν καταλήξει:

«Κι οι δύο ομάδες διαθέτουν έμπειρους παίκτες και σε ντέρμπι και σ' αυτό το επίπεδο της Ευρωλίγκας. Αλλά αυτή η αναμέτρηση διαφέρει απ' τις προηγούμενες μεταξύ μας. Όποιος ελέγξει το ρυθμό, θα βγει από πάνω».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ