2014-02-20 00:02:05
Φωτογραφία για «ΔΙΠΛΑ»... ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΣΕ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΟ! *VIDEOS*
Η Μπάγερν Μονάχου πέρασε για δεύτερη διαδοχική σεζόν από την έδρα της Άρσεναλ (0-2) και βρίσκεται με το ένα πόδι στους «8», ενώ σαφές προβάδισμα πρόκρισης πήρε και η Ατλέτικο Μαδρίτης που νίκησε τη Μίλαν 0-1 μέσα στο «Σαν Σίρο».

Αποφασισμένη να... αλλάξει τη μοίρα της απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης εμφανίστηκε η Άρσεναλ, αλλά «πλήρωσε» τα... παιδικά της λάθη. Μόλις στο 8' οι «κανονιέρηδες» είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν, αλλά ο Μεσούτ Οζίλ εκτέλεσε... ερασιτεχνικά το πέναλτι και ο Νόιερ έσωσε τους Βαυαρούς. Μισή ώρα αργότερα ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να επιστρέψουν το ...«δώρο» με τον Αλάμπα να αστοχεί στο πέναλτι που κέρδισε ο Ρόμπεν.

Το κακό για τους γηπεδούχους ήταν ότι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε από τον διαιτητή Ριτσόλι ο Σέζνι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και πήρε το ματς-μισή πρόκριση με τέρματα των Κρος (54') και Μίλερ (88').


Στο «Σαν Σίρο» η Μίλαν άλλαξε... τσιπάκι και φόρεσε το ευρωπαϊκό της κοστούμι, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να νικήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «Ροσονέρι» είδαν σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο να σταματάει η μπάλα στα δοκάρια του Κουρτουά και επιπλέον δέχτηκαν λίγο πριν το τέλος το γκολ από τον Ντιέγκο Κόστα. Όπως όλα δείχνουν αποχαιρετούν τη διοργάνωση, εκτός αν πετύχουν το... θαύμα στη ρεβάνς.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια που διεξήχθησαν αυτό το διήμερο για τη φάση των «16», κανένας γηπεδούχος δεν κατόρθωσε να πάρει έστω ισοπαλία, ενώ Μπάγερ Λεβερκούζεν, Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και Μίλαν δεν κατάφεραν ούτε να σκοράρουν Δείτε τα βίντεο:
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ