2014-02-20 01:47:05
Φωτογραφία για Μπέος: 75 Δήμαρχοι, 6 Περιφερειάρχες, άλλοι τόσοι Πρόεδροι, 18 δημοσιογράφοι παραπέμπονται
Εβδομήντα πέντε δήμαρχοι και έξι περιφερειάρχες, άλλοι τόσοι πρόεδροι οργανισμών και ΝΠΔΔ, 18 δημοσιογράφοι, περιλαμβάνονται μετά άλλων σε αυτούς που παραπέμπονται στον εισαγγελέα για ανακριβείς δηλώσεις του «πόθεν έσχες», από την Αρχή για την καταπολέμηση του «μαύρου χρήματος».

Εν ολίγοις, δηλαδή, σύμφωνα με την έκθεση, «πρωταθλητές» στην απόκρυψη στοιχείων για το 2013 αναδεικνύονται οι τοπικοί άρχοντες, για τους οποίους έκανα λόγο στη συνέντευξή μου, της περασμένης Παρασκευής.

Τότε γνώρισα τη μήνι και την λοιδορία πολλών, τα ονόματα των οποίων εύχομαι να μην συμπεριλαμβάνονται στη λίστα, αν και περιορίστηκα σε μια καταγραφή της κατάστασης, που όλοι γνωρίζουμε, χωρίς να προχωρήσω σε ονοματολογία, που άλλωστε δεν είναι η δουλειά μου.

Αλήθεια σήμερα όλοι αυτοί, οι υπέρμαχοι και προστάτες του καθωσπρεπισμού, του δήθεν πολιτικού πολιτισμού και της ελέω κομματοκρατίας και πελατειακού συστήματος, ισόβιοι κυβερνώντες, έχουν να πουν κάτι; Ή παραμένουν στη βολή τους, την ώρα που ο λαός και οι θεσμοί του καταρρέουν καθημερινά; Κάθε απάντηση δεκτή e-volos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ