2014-02-20 15:03:29
Φωτογραφία για Τζένη Μπαλατσινού: «Μου είχε λείψει πολύ η Ελένη Μενεγάκη. Είναι πραγματική φίλη»
Με αφορμή το πάρτι της μικρής κόρης της Ελένης Μενεγάκη, Βαλέρια και το γεγονός ότι η Τζένη Μπαλατσινού ήταν καλεσμένη, αποκαλύφθηκε πώς είναι τώρα η σχέση των δύο παλιών φιλενάδων. Για τρία χρόνια όλοι νόμιζαν ότι δεν είχαν καμία επαφή, κάτι που όπως αποκαλύφθηκε σήμερα δεν ισχύει. Όταν έπαιξε το θέμα για το πάρτι, η παρέα του Πρωινό mou ζήτησε πληροφορίες και λεπτομέρειες από την παρουσιάστρια. Κάποια στιγμή ο Άρης Καβατζίκης ρώτησε ευθέως την Τζένη Μπαλατσινού αν με αυτό το πάρτι γεφυρώθηκε το χάσμα στη σχέση τους.

«Επόμενη ερώτηση», ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας που αρχικά δεν ήθελε να απαντήσει. Αλλά τελικά έλυσε τη σιωπή της. «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στη ζωή μας, με τους οποίους χανόμαστε γιατί υπάρχει κάποιος λόγος και αργότερα ξανασυναντιόμαστε. Ή μπορεί να μην ξανασυναντηθούμε και ποτέ. Αν έχουν υπάρξει πολύ έντονες στιγμές και έχεις ζήσει πολύ όμορφα με έναν άνθρωπο, πιστεύω όσο και να έχεις απομακρυνθείς μια περίοδο, κάποια στιγμή θα τα ξαναβρείς», απάντησε λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι η σχέση τους αρχίζει να αποκαθιστάται, αν αυτό δεν έχει ήδη γίνει.


Όσο για το αν της είχε λείψει η φίλη της όσο καιρό είχαν απομακρυνθεί, απάντησε: «Μου είχε λείψει, γιατί γελάω πάρα πολύ μαζί της. Θέλω να πω ότι η Ελένη είναι πάρα πολύ καλή φίλη. Και όταν έχεις ζήσει στιγμές πραγματικά έντονες και έχεις πει πράγματα πολύ δικά σου, αυτό δεν μπορεί να ξεχαστεί ό,τι και να γίνει».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος συμπλήρωσε ότι πριν από δύο χρόνια είχαν μιλήσει και μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη ήταν ο άνθρωπος που του μίλησε με πολύ γλυκό τρόπο όταν αντιμετώπισε μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Διευκρινίζοντας ότι ποτέ δεν αντάλλαξε βαριές κουβέντες με την παρουσιάστρια.

Πηγή: peoplegreece
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ