2014-02-20 20:46:09
Φωτογραφία για Τραγωδία «χτύπησε» ξανά την Julia Roberts
Δεύτερο «χτύπημα» της μοίρας για την ηθοποιό του Χόλιγουντ Julia Roberts. Λίγες ημέρες μετά τον τραγικό θάνατο της ετεροθαλούς αδερφής της, Nancy Motes, στις 9 Φεβρουαρίου, η μητέρα της, Betty Lou Motes, διαγνώστηκε με καρκίνο στον πνεύμονα. Σύμφωνα με το «National Enquirer», η 80χρονη μητέρα της ηθοποιού αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, καθώς, κατά τη διάρκεια μαγνητικής τομογραφίας που έκανε το Νοέμβριο, βρέθηκε ένας καρκινικός όγκος στον πνεύμονα . Ωστόσο, μία χειρουργική επέμβαση στην πλάτη καθυστέρησε πολύ την αγωγή για την ασθένεια, με αποτέλεσμα να χειροτερέψει η κατάστασή της.

Η 46χρονη star, η οποία έχασε τον πατέρα της σε ηλικία μόλις 10 ετών επίσης από καρκίνο, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της μητέρας της, την οποία μάλιστα φιλοξενεί ήδη στο σπίτι της στο Malibu.

Η Julia Roberts δεν είναι ακόμη γνωστό αν τελικά θα παραβρεθεί στην τελετή απονομής των Όσκαρ που θα γίνουν την ερχόμενη Δευτέρα –όπου είναι και υποψήφια για το ρόλο της στην ταινία «August: Osage County»
. Η ηθοποιός είναι βαθιά πληγωμένη από τον απρόσμενο θάνατο της αδερφής της, η οποία πολλές φορές την κατηγόρησε δημόσια ότι την εγκατέλειψε. Μάλιστα, μία θεωρία υποστηρίζει ότι η Nancy Motes αυτοκτόνησε προκειμένου να στερήσει από τη διάσημη αδερφή της κάθε πιθανή ευκαιρία για ένα ακόμη Όσκαρ.

Αυτήν την εποχή η Julia Roberts πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Oprah για την καταπολέμηση της μοναξιάς, με τίτλο «Just Say Hello», μαζί με τους Jennifer Aniston, Taylor Swift και Tom Hanks. Στο video που κυκλοφόρησε την Τρίτη, η ηθοποιός ενθαρρύνει τους ανθρώπους να προσεγγίσουν περισσότερο τους αγαπημένους.
agelioforos.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ