2014-02-20 22:33:31
Φωτογραφία για Δ. ΣΙΩΠΗΣ : ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΙ...
Δεν εφησυχάζουν οι Νέοι του Ολυμπιακού από το γεγονός ότι βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφού άπαντες ξέρουν πολύ καλά πως αυτό μπορεί να ανατραπεί από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ είναι κοντά και έχει λιγότερα παιχνίδια.

Βέβαια ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τους αγώνες με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, κάτι που σημαίνει ότι είναι στα... πόδια των ερυθρόλευκων το θέμα τίτλος. Παρ’ όλα αυτά όμως ο Δημήτρης Σιώπης μιλώντας στον «Γαύρο» μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά στο Ρέντη, τόνισε ότι δεν θα πρέπει να επικεντρώνεται το ενδιαφέρον μόνο στα ντέρμπι από τη στιγμή που όλα τα ματς είναι δυνατά και δύσκολα.

Σχετικά με την εύκολη νίκη του Θρύλου απέναντι στους Κρητικούς, σχολίασε ο μικρός: «Πετύχαμε μία σημαντική νίκη. Μπορέσαμε να δημιουργήσουμε αρκετές ευκαιρίες στο ματς και έτσι καταφέραμε να πάρουμε και σχετικά εύκολα τους τρεις βαθμούς. Ημασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και αυτό φάνηκε μέσα στο παιχνίδι αλλά και από το σκορ».


Όσον αφορά το δικό του γκολ στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά, τόνισε ο δεξιοπόδαρος μέσος: «Βγήκε εκείνη τη στιγμή η φάση και ήμουν σε καλή θέση να σουτάρω και το έκανα και για καλό όλων μας η μπάλα πήγε στο τέρμα και έτσι σκόραρα. Το έψαχνα καιρό το γκολ, πάντα το ψάχνω αλλά τελευταία δεν μου καθόταν να σκοράρω, αλλά τώρα τα κατάφερα και είμαι χαρούμενος για αυτό. Βέβαια μικρή σημασία έχει αυτό, αφού αυτό που όλοι θέλουμε είναι να κερδίζει η ομάδα».

Η άποψή του για την υπόθεση τίτλος και για τα ματς που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός με ΠΑΟΚ και ΠΑΟ, συμπλήρωσε: «Είναι ακόμα νωρίς να μιλάμε για το πρωτάθλημα. Αλλά δεν θα πρέπει να επικεντρωνόμαστε και μόνο στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα το φετινό και όλα τα ματς είναι δυνατά. Έχουμε δει να χάνονται βαθμοί απ’ όλους όσοι είμαστε ψηλά σε θεωρητικά εύκολες έδρες και με θεωρητικά εύκολους αντιπάλους. Αλλά σίγουρα το πρωτάθλημα φαίνεται ότι παίζεται μεταξύ του Ολυμπιακού του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ