2014-02-21 00:49:05
Φωτογραφία για Επανεξέταση των ρυθμίσεων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ζητεί η ΟΕΕΘ
Να επανεξεταστούν οι ρυθμίσεις, που σχεδιάζονται για τις εμπορικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στο πλαίσιο προς ψήφιση πολυνομοσχεδίου- «σκούπας», με αφορμή τα φάρμακα και το γάλα, ζητά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Θεσσαλονίκης (ΟΕΕΘ), Ιωάννης Μανδρίνος, με επιστολή του προς τον υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, που κοινοποιείται στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τους αρχηγούς και βουλευτές των κομμάτων.

Επικαλούμενος δημοσιεύματα, ο κ. Μανδρίνος σημειώνει ότι οι μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές στο εμπόριο, που περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο, «θα στραγγαλίζουν για μια ακόμη φορά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και θα οδηγούν σε απορρύθμιση της αγοράς που αντιμετωπίζει τραγικά αδιέξοδα».

Υποστηρίζει ότι τα νέα μέτρα είναι οδυνηρά για τους επιχειρηματίες του λιανεμπορίου και ότι θα λειτουργήσουν προς όφελος μόνο των πολυκαταστημάτων και των μεγάλων καταστημάτων προς τα οποία θα μετακινηθεί ο μεγαλύτερος τζίρος της αγοράς.

Ζητά, τέλος, να πραγματοποιηθεί κοινός διάλογος με τους φορείς στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και το συνδικαλιστικό τους κίνημα, ώστε οι αποφάσεις που τελικά θα ληφθούν να κατοχυρώνουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις από τις δραματικές παρεμβάσεις στη ζωή και τη λειτουργία τους.
newpost.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ