2014-02-21 11:14:29
Φωτογραφία για ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟΡΕΣ
Πρόσχαρος, ευγενικός και ομιλητικός ο Μιγκέλ Τόρες άκουσε ρυθμικά το όνομά του ως σύνθημα στην Κεφαλονιά, επιδιώκει όσο το δυνατόν πιο γρήγορη επάνοδο στην αγωνιστική δράη και αισιοδοξεί για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ισπανός αμυντικός λόγω μίας σειράς από ατυχίες δεν έχει βρει τον απαραίτητο αγωνιστικό του ρυθμό, όμως προσπαθεί να επανέλθει πλήρως και σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ο ίδιος χάρηκε πολύ που αποτέλεσε μέλος της ερυθρόλευκης αποστολής στην Κεφαλονιά και ακόμα περισσότερο όταν άκουσε μαθητές αλλά και οπαδούς της ομάδας να φωνάζουν το όνομά του.

Μπορεί οι Γεωργάτος και Καρεμπέ να... "έκλεψαν" την παράσταση και να βρέθηκαν περισσότερο στο επίκεντρο όμως φάνηκε πως και ο Τόρες είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός αμυντικός πάντως δεν έκρυβε σε... πηγαδάκια την πίστη και την αισιοδοξία του για θετικά αποτελέσματα στα προσεχή παιχνίδια του Ολυμπιακού με τη Μάνσεστερ Γιουνάιτεντ στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό διότι είναι της άποψης πως ο Ολυμπιακός έχει πιθανότητες, αρκεί να προσέξει πολύ στο πρώτο ματς του Καραϊσκάκη παίρνοντας ένα καλό σκορ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ