2014-02-21 12:35:30
Φωτογραφία για Ανατροπή στην υπόθεση Πιστόριους;
Ένα νέο στοιχείο που ήλθε στην επιφάνεια ενδεχομένως να ανατρέψει όλα όσα είχαν γίνει μέχρι πρότινος γνωστά σχετικά με την... υπόθεση της δολοφονίας της Ρίβα Στίνκαμπ, συντρόφου του Όσκαρ Πιστόριους.

Οι εισαγγελικοί λειτουργοί που ερευνούν την υπόθεση ανέφεραν ότι δεν είναι σίγουροι εάν την ώρα της δολοφονίας, ο Πιστόριους φορούσε τα προσθετικά του μέλη και άρα εξετάζεται εάν τελικά ο φόνος ήταν προμελετημένος ή όχι.

Ο αθλητής που θα καθίσει εκ νέου στο εδώλιο στις 3 Μαρτίου, ισχυρίζεται ακόμη και σήμερα ότι πίστεψε πως το άτομο που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι του ήταν κάποιος διαρρήκτης και όχι η σύντροφός του.

Για τον λόγο αυτό πυροβόλησε προς τη μεριά της και την σκότωσε στο μπάνιο του σπιτιού.

Από την άλλη πλευρά, τα στοιχεία της βαλλιστικής εξέτασης, όπως αποτυπώνονται σε έγγραφα που δημοσιεύτηκαν από το κανάλι eNCA, αποκαλύπτουν ότι είναι πιθανότερο ο Πιστόριους να πυροβόλησε επανειλημμένα την σύντροφό του σε όρθια στάση.

Οι εισαγγελείς πάντως εξακολουθούν στο να μην έχουν καταλήξει εάν ο Πιστόριους γνώριζε ποιος βρισκόταν στο μπάνιο του σπιτιού του και εάν τελικά πράγματι είχε το χρόνο και την ψυχραιμία να φορέσει τα προσθετικά του μέλη λίγο πριν από τον φόνο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ