2014-02-21 13:14:17
Φωτογραφία για «Μπρούσκο»: Τα νέα επεισόδια ( 105 - 106 - 107 - 108) (VIDEOS)
«Μπρούσκο»: Τα νέα επεισόδια ( 105 - 106 - 107 - 108) (VIDEOS)

Τρίτη 25/2

105o επεισόδιο

Η συνάντηση του Σήφη και της Μελίνας θα φέρει στην επιφάνεια παλιά συναισθήματα, αλλά κυρίως την αγάπη που ακόμα υπάρχει ανάμεσά τους. Στο μεταξύ, ο Αχιλλέας σε έξαλλη κατάσταση καραδοκεί έξω από το σπίτι του Σήφη, καθώς έχει παρακολουθήσει τη Μελίνα. Η διαπίστωση πως του έχει πει ψέματα θα έχει απρόσμενα αποτελέσματα. Ο Αντώνης δίνει στην Ευρυδίκη 100.000 ευρώ που έχει πάρει κρυφά από τον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας, ενώ την ίδια στιγμή ο Ματθαίος προσπαθεί μάταια να πείσει την Αναστασία για την ύποπτη στάση του Αντώνη. Ο Γιώργος, ο πατέρας της Μελίνας, δέχεται άγρια επίθεση μέσα στη φυλακή και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Ο Διαμαντής απειλεί για μια ακόμα φορά τον Μάρκο προκειμένου να διαλύσει την εταιρία με τον Σήφη και την Αναστασία. Την ίδια στιγμή, η Δάφνη κάνει μια ανακάλυψη που θα ανατρέψει ολόκληρη τη ζωή της... είναι έγκυος δύο μηνών!


Τετάρτη 26/2

106o επεισόδιο

Στα Χανιά, τα νέα ότι χτύπησαν άσχημα τον Γιώργο Αγγελιδάκη μέσα στη φυλακή διαδίδονται γρήγορα, φτάνοντας στη Μελίνα και στον Αχιλλέα. Μαθαίνοντας το συμβάν ο Διαμαντής, επιτίθεται στον Σήφη και στην Αναστασία, πιστεύοντας ότι ήταν δική τους ενέργεια, ενώ η Κωνσταντίνα, γνωρίζοντας καλά τον «υπαίτιο», τσακώνεται με τον Μανωλιό. Ο πανικός, δεν αργεί να καταβάλλει τη Δάφνη, για το μέλλον του... αγέννητου παιδιού της. Πιστεύοντας ότι ο Νεκτάριος, επιθυμεί μια επανασύνδεση με τη Δήμητρα, η

Χριστίνα συγκρούεται μαζί του. Η Αναστασία προσπαθεί ν' αναβάλλει τον γάμο της, βρίσκοντας σαν πρόσχημα την κατάσταση υγείας του Σήφη. Στο μεταξύ, οι επαφές της Μελίνας με τον Σήφη, καθώς κι η επιμονή της για την ενοχή του πατέρα της, εξοργίζουν τον Αχιλλέα. Η Αλίκη, «ξεσκεπάζει» τον Μηνά στη Βασιλική, φέρνοντας τα πάνω-κάτω ανάμεσα στο ζευγάρι. Η φόβοι της γιαγιάς-Αδριανής, μην αποκαλυφθεί το μυστικό που αφορά τον Νεκτάριο... δεν αργούν να επαληθευτούν.

Πέμπτη 27/2

107o επεισόδιο

Ο Σήφης απαιτεί από την Αναστασία να μάθει τους πραγματικούς λόγους που την οδήγησαν να αναβάλλει τον γάμο της με τον Αντώνη. Ο ντέντεκτιβ που ερευνά την υιοθεσία ενός αγοριού από μια οικογένεια με το επίθετο Ματθαίου, έρχεται σε επαφή με τον Αχιλλέα. Η Μελίνα επισκέπτεται τον πατέρα της στο νοσοκομείο και οι τελευταίες εξελίξεις την αναγκάζουν να πιέσει τον Γιώργο να της μιλήσει για τον παράνομο δεσμό του, αφού η ίδια μοιάζει να τον αμφισβητεί. Ο Αχιλλέας βλέποντας την πορεία της σχέσης της Δάφνης και του Μάρκου και θέλοντας να την προστατέψει, παίρνει την απόφαση να της μιλήσει για το ποιος είναι πραγματικά ο Μάρκος και μέχρι πού μπορεί να φτάσει. Ο Αχιλλέας εξαγριώνεται όταν γίνεται μάρτυρας σε μια συζήτηση μεταξύ της Μελίνας και της Βασιλικής που αφορά στον Σήφη. Η Μελίνα δεν τηρεί την υπόσχεση που έδωσε στον Αχιλλέα, να μην επικοινωνήσει και να μην ξαναδεί τον Σήφη Παρασκευή 28/2

108o επεισόδιο

Ο Σήφης, εξοργίζεται όταν πληροφορείται πως ο πατέρας της Μελίνας θ' αποφυλακιστεί με ψεύτικο άλλοθι. Παράλληλα, η θέση της Μελίνας υπέρ του Σήφη και κατά του πατέρα της, τη φέρνει σε συνεχή σύγκρουση με τον Αχιλλέα. Η Αγγελική, εξακολουθεί να ελπίζει σε μια επανασύνδεση με τον Σήφη. Η Κωνσταντίνα, αποφασίζει να πάει στην Κύπρο για άλλη μία φορά.. προς αναζήτηση γαμπρού κι η Δάφνη με τον Μάρκο, προσπαθούν να «ισορροπήσουν» τη σχέση τους. Η Μελίνα υπόσχεται στον Αχιλλέα να μην ξαναδεί τον Σήφη και το ζευγάρι, αγαπημένο επιστρέφει στην Κύπρο, παίρνοντας μαζί και τη Βασιλική. Στο μεταξύ η έκθεση κρασιού στη Ρώμη ξεκινάει κι η Αναστασία, ετοιμάζεται να ταξιδέψει για Ιταλία, αγνοώντας ότι το ίδιο σχεδιάζει κι ο Ματθαίος. Η Μηνάς, πληροφορεί τον Σήφη, πως η γυναίκα που έδωσε ψεύτικο άλλοθι στον πατέρα της Μελίνας, είναι ξαδέλφη του δικηγόρου του Διαμαντή.
πηγη
pestanea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο ΠΙΕΡ ΙΣΑ ΣΤΟ MUTV! *ΒΙΝΤΕΟ*
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο ΠΙΕΡ ΙΣΑ ΣΤΟ MUTV! *ΒΙΝΤΕΟ*
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ