2014-02-21 18:20:17
Φωτογραφία για ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
Την Κυριακή (16:00) στο ΣΕΦ ο αγώνας με τον Α.Σ Πέρα.

Μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Πινγκ Πονγκ της Α1 Ανδρών είναι ο Ολυμπιακός. Η ομάδα μας είναι στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς να έχει απώλειες και με νίκη επί του ΑΣ Πέρα την Κυριακή (16:00) στο ΣΕΦ θα κάνει το μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της κούπας. Οι "ερυθρόλευκοι" που θα ενισχυθούν από τον Πορτογάλο Ένιο Μέντεζ που φτάνει το Σάββατο στην Αθήνα είχαν κερδίσει εύκολα με 4-1 στον πρώτο γύρο τον μεγάλο τους αντίπαλο και θέλουν να πάρουν άλλη μια νίκη για να "σφραγίσουν" τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε το Πρωτάθλημα αφού δεν υπάρχει άλλη ομάδα που να μπορεί να τους δυσκολέψει.

Το μεγάλο παιχνίδι με γηπεδούχο τον ΑΣ Πέρα θα καλυφθεί και τηλεοπτικά από την ΔΤ (στιγμιότυπα θα παιχτούν στην Αθλητική Κυριακή). Εκτός από τον αγώνα της 15ης ημέρας με τον ΑΣ Πέρα ο Ολυμπιακός παίζει το Σάββατο στις 13:00 με την Πεύκη και την Κυριακή στις 10:00 με τα Χανιά.

Ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Χριστοφοράκης δήλωσε: "Είναι ένα παιχνίδι που θα κρίνει το Πρωτάθλημα. Παίζουμε χωρίς άγχος και με τον Μέντεζ που θα έρθει από την Πορτογαλία να μας ενισχύσει. Θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε το μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της κούπας αλλά σ' αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχουν φαβορί. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο ΣΕΦ για να δει έναν αγώνα υψηλού επιπέδου και να μας ενισχύσει".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ