2014-02-21 22:49:20
Φωτογραφία για ΒΡΑΒΕΥΣΗ Γ΄ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Α.Π.Θ.
Tους φοιτητές και τους επόπτες φορέων υποδοχής με τις καλύτερες πρακτικές για το έτος 2013, βράβευσε το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στην εκδήλωση, με θέμα «Απολογιστική Εκδήλωση Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών Α.Π.Θ., για το έτος 2013», που πραγματοποιήθηκε στις 18.00 της Τρίτης 18 Φεβρουαρίου του 2014 στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α.).

Μεταξύ των παραπάνω φορέων υποδοχής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, βραβεύτηκε με την απονομή τιμητικής πλακέτας, το Γ’ Κτηνιατρικό Νοσοκομείο.

Το Γ΄ Κτηνιατρικό Νοσοκομείο, κατόπιν αιτήματος της Κτηνιατρικής και Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ και έγκρισης του ΥΠΕΘΑ, έχει συνυπογράψει συμφωνητικά συνεργασίας με τις εν λόγω σχολές για τη θερινή πρακτική άσκηση των φοιτητών τους. Ήδη από το έτος 2005 έκαναν την πρακτική τους άσκηση 115 φοιτητές της Κτηνιατρικής Σχολής σε αντικείμενα αναπαραγωγής


και εκτροφής σκύλων εργασίας και από το έτος 2008 ασκήθηκαν 38 φοιτητές της Γεωπονικής Σχολής σε αντικείμενα ποιοτικού ελέγχου τροφίμων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυναν ο Ειδικός Γραμματέας Ευρωπαϊκών Πόρων του ΥΠΕΠΘ κος Ευάγγελος Ζαχαράκης, ο πρύτανης του Α.Π.Θ. κος Ιωάννης Μυλόπουλος, η αντιπρύτανης του Α.Π.Θ. και πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών, κυρία Σοφία Κουΐδου – Ανδρέου και παρουσιάστηκε ο απολογισμός του προγράμματος για το έτος 2013 από τον ιδρυματικά υπεύθυνο- αναπληρωτή καθηγητή του Τμήματος Γεωλογίας, κύριο Αντώνιο Κορωναίο, ο οποίος τόνισε τη μοναδικότητα της προσφοράς του Γ΄ΚΝΟ στην εκπαίδευση των φοιτητών. Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι άλλων πανεπιστημίων, καθηγητές και φοιτητές του Α.Π.Θ. καθώς και εκπρόσωποι άλλων φορέων υποδοχής του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα.

Το Γ΄ΚΝΟ εκπροσωπήθηκε από τον Δντή του Γ/Αρκτρο Κων/νος Τερψίδης μαζί με άλλους Αξκούς (ΥΚ), ενώ παραβρέθηκε ο Δντής ΥΓ της ΜΕΡΥΠ Γ/Αρτρος Βασίλειος Βραγγάλας.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ