2014-02-22 21:55:14
Φωτογραφία για Ερυθρόλευκοι... διάβολοι! Κέρδισε τον ΟΦΗ, έχασε Σαβιόλα ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός πήγε... μισός στην Κρήτη, αλλά πέρασε εύκολα από το Γεντί Κουλέ με 0-4 και συνέχισε την αήττητη πορεία του στην Superleague, λίγες μέρες πριν το μεγάλο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Χάνει, όπως όλα δείχνουν, τους “κόκκινους διάβολους” ο Σαβιόλα που αποχώρησε τραυματίας. Χατ τρικ ο Σέποβιτς που μπήκε στην θέση του.

Το LIVE του αγώνα

Σε μία καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του ΟΦΗ στο “Γεντί Κουλέ”, ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε από το πρώτο λεπτό με διάθεση να κρατήσει τη μπάλα και τα κατάφερε. Ωστόσο τα πρώτα 25 λεπτά δεν μπορούσε να απειλήσει. Το έκανε για πρώτη φορά στο 28ο λεπτό με τον Σαβιόλα να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Αργεντίνος στράικερ αποχώρησε τραυματίας με τον Σέποβιτς να μπαίνει στο γήπεδο.

Οι παίκτες του Μίτσελ εκμεταλλεύτηκαν την πίεση ψηλά του ΟΦΗ και με τρεις πάσες έβγαλαν τον Μασάντο τετ α τετ για το 0-1 στο 39΄. Τρία λεπτά αργότερα ο Κάμπελ με την 9η ασίστ του στο πρωτάθλημα σέρβιρε για τον Σεποβιτς που πλάσαρε ιδανικά για το 0-2.


Ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο κι αφού ο Κάμπλε δεν μπόρεσε να νικήσει τον Φερνάντες στο τετ α τετ, ήρθε ο Σέποβιτς στο 52΄ να εκμεταλλευτεί την υπέροχη προσπάθεια του Χολέμπας για να τελειώσει ουσιαστικά το ματς (0-3).

Ο Κάμπελ έχασε καλή ευκαιρία στο 70ο λεπτό για να δώσει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στο σκορ, κάτι που κατάφερε ο Σέποβιτς στο 88΄ εκμεταλλευόμενος το λάθος του Φερνάντες. Ο Σέρβος έκανε το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του έχοντας 3 τελικές προσπάθειες.

ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Φερνάντες, Στάθης, Ζορό, Τριποτσέρης, Μονιάκης, Μακρής, Ντουντού (57' Κάλαϊτζιτς), Σίσιτς (46' Περογαμβράκης), Ζε Εντουάρντο, Κουτσιανικούλης (75' Μπανούσης), Παπάζογλου.

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Παπαδόπουλος, Μανωλάς (59' Μπονγκ), Χολέμπας, Σάμαρης, Μασάντο, Κάμπελ, Φουστέρ (62' Πελέ), Ιμπαγάσα, Σαβιόλα (33' Στσέποβιτς).
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ