2014-02-22 21:56:14
Φωτογραφία για Προοδευτική Συνεργασία βρήκε η ΔΗΜΑΡ...!!!
Το όνομα «ΔΗΜΑΡ - Προοδευτική Συνεργασία» θα έχει το ευρωψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ και των συνεργαζόμενων κινήσεων και προσωπικοτήτων. 

Ο τίτλος και τα υπόλοιπα σημεία της συμφωνίας ανάμεσα σε ΔΗΜΑΡ και τους συμπράττοντες μαζί της αποφασίστηκαν ομόφωνα στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Όπως έγινε γνωστό, η ΔΗΜΑΡ θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Θύμιου Σώκου για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Βρίσκονται δε στο τελευταίο στάδιο οι συζητήσεις για την υποστήριξη της υποψηφιότητας του Μάρκου Μπόλαρη στην Κεντρική Μακεδονία.

Σύμφωνα με τον γραμματέα του κόμματος Θ. Θεοχαρόπουλο, η συμφωνία περιλαμβάνει ακόμη τη δημιουργία Συντονιστικού Οργάνου, στο οποίο πρόκειται να συμμετέχουν οι εκπρόσωποι της ΔΗΜΑΡ και προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων

οι Π. Μπεγλίτης, Γ. Τσαμουργέλης, Μαριλένα Κοππά Γ. Σωτηρέλλης κ.ά. Το Συντονιστικό θα είναι ανοικτό και σε άλλες συμμετοχές, θα έχει την ευθύνη καθόδου στις ευρωεκλογές, θα συντονίσει τις διαδικασίες συγκρότησης του ψηφοδελτίου και θα διαμορφώσει το πολιτικό πλαίσιο της εκλογικής διακήρυξης.

Το επόμενο δεκαήμερο πρόκειται να δοθεί στη δημοσιότητα λίστα προσωπικοτήτων και επιστημόνων από όλο το κοινωνικό φάσμα, το οποίο εκφράζεται θετικά και στηρίζει την προσπάθεια αυτή. Το ίδιο διάστημα προγραμματίζεται ανοιχτή πολιτική εκδήλωση για τη δημόσια ανακοίνωση της πρωτοβουλίας.
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ