2014-02-23 00:41:03
Φωτογραφία για ΜΑΣΑΝΤΟ : ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.! ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ
Στην πολύ καλή ψυχολογία που έδωσε στον Ολυμπιακό ενόψει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η νίκη 0-4 επί του ΟΦΗ, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Πάουλο Μασάντο μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Ηράκλειο.

Πολύ καλή ψυχολογία έχει ο Ολυμπιακός ενόψει Γιουνάιτεντ, όπως δήλωσε στη Nova ο Μασάντο, μετά τη νίκη του Θρύλου επί του ΟΦΗ για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι και κάναμε καλή εμφάνιση. Αποκτήσαμε ψυχολογία ενόψει της Μάντσεστερ, προσφέραμε θέαμα και ασφαλώς πετύχαμε και τον στόχο μας που ήταν η νίκη».

Για το ρόστερ της ομάδας είπε:

«Μια μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει βαθύ ρόστερ και εμείς το έχουμε. Και σήμερα το δείξαμε αυτό ότι είμαστε έτοιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή. Η ψυχολογία είναι σε πολύ καλά επίπεδα χάρη σε μία καλή νίκη».

Για το κομβικό παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχολιάσε:

«Το παιχνίδι με την Μάντσεστερ είναι πολύ διαφορετικό και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι κάτι που μου βγήκε αυθόρμητα και απλά ήθελα να δείξω ότι χάρηκα πολύ που σκόραρα. Μου αρέσει να βρίσκω νέους τρόπους να διασκεδάζω με τους συμπαίκτες μου γιατί το ποδόσφαιρο είναι χαρά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ