2014-02-23 17:14:12
Φωτογραφία για «ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ» ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. ΚΑΙ ΜΕ... ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ!
Ο φορμαρισμένος Μάικλ Ολαϊτάν ετοιμάζεται για το... ματς της ζωής του μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, καθώς οι τραυματισμοί των πολύ πιο έμπειρων σε τέτοιου τύπου παιχνίδια Σαβιόλα και Βαλντέζ φέρνουν στην πρώτη γραμμή τον Νιγηριανό επιθετικό.

Ο Ολαϊτάν θα ήταν βασικός ούτως ή άλλως, με τον Μίτσελ να πιστεύει ότι θα έχει την εμπειρία και την κλάση των δύο λάτιν φορ για τη διάρκεια του ματς. Ο Σαβιόλα τέθηκε ήδη εκτός μάχης, ενώ η συμμετοχή του Βαλντέζ θα κριθεί σήμερα και αύριο, αλλά δεν αποκλείεται να έχει ο Ολυμπιακός 17 παίκτες στην αναμέτρηση της Τρίτης, καθώς το σύνολο της λίστας του περιλαμβάνει 19 μετά τις χειμερινές αλλαγές.

Στην κορυφή της επίθεσης μπορεί να παίξει, πάντως, εφόσον προκύψει τέτοια ανάγκη και ο Τζόελ Κάμπελ, θέση στην οποία χρησιμοποιείται με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Στο Λιμάνι υπάρχει πίστη και αποφασιστικότητα για... «όλα για όλα» εμφάνιση απέναντι στους ακριβούς αστέρες της Γιουνάιτεντ και η απόδοση με την άνετη νίκη στην Κρήτη, έδωσε και άλλη ψυχολογική ώθηση στον Ολυμπιακό.

Με πολύ μεγάλα κέρδη την ξεκούραση πολλών βασικών, την εκπληκτική επανεμφάνιση του Χολέμπας, αλλά και το... μήνυμα του Μασάντο ότι μπορεί να δώσει μεγάλες βοήθειες στη μεσαία γραμμή σ΄αυτό το σπουδαίο παιχνίδι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ