2014-02-23 18:50:15
Φωτογραφία για Αντάρτης γαλάζιος υποψήφιος και στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων...!!!
 Ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ο Αλέκος Δεσύλλας, πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.  

Σημειώνεται πως η υποψηφιότητα του Αλέκου Δεσύλλα είναι κόντρα στην υποψηφιότητα του νυν περιφερειάρχη, Σπύρου Σπύρου. 

Ο συνδυασμός φέρει τον τίτλο «Κίνηση Επτανησίων Πολιτών», ενώ στο κείμενο της διακήρυξης τονίζεται μεταξύ άλλων ότι « η νέα κίνηση αποσκοπεί στο να πετύχει μέσα από ρήξεις και ανατροπές, την οριστική αλλαγή της παρούσας κατάστασης».

Η διακήρυξη

 ”Μετά από έντονο προβληματισμό και με μοναδικό κίνητρο το ενδιαφέρον μας για το παρόν και το μέλλον της Περιφέρειας μας των ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ και των κατοίκων της, ανακοινώνουμε σήμερα την συμμετοχή μας, με ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο στις Περιφερειακές Εκλογές του Μαΐου 2014.

Η αναγκαιότητα της συγκρότησης ΕΝΙΑΙΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ μέσα από την κοινωνία χωρίς κομματικές ταμπέλες, με πρόσωπα έντιμα, έμπειρα, ενταγμένα στον κοινωνικό ιστό, με ριζοσπαστικές ιδέες, αλλά και με την ενεργό συμμετοχή νέων και άφθαρτων προσώπων, αποσκοπεί στο να πετύχουμε μέσα από ρήξεις και ανατροπές, την οριστική αλλαγή της παρούσας κατάστασης.


Οι βασικοί μας στόχοι μεταξύ άλλων είναι:

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

Η ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ

Η ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες της χώρας μας, που περιορίζουν σημαντικά τις δυνατότητες μας άντλησης Εθνικών Οικονομικών Πόρων, η αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και ιδιαίτερα της προβλεπομένης από

την Κοινοτική Νομοθεσία ειδικής ενίσχυσης των μικρών νησιών, αλλά και της εισροής οικονομικών πόρων από την παγκόσμια αγορά με μισθωτικές συμβάσεις μεγάλης διάρκειας, με προδιαγραφές και όρους, που θα διασφαλίζουν απόλυτα και δεσμευτικά τα συμφέροντα του τόπου μας και του Λαού μας, θα πρέπει να αποτελέσουν, τις βασικές οικονομικές πηγές για την ανάπτυξη της Περιφέρειας μας.

Καλούμε τον ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΟ ΛΑΟ, να μας περιβάλει με την εμπιστοσύνη του, αγωνιζόμενος μαζί μας, για την ενδυνάμωση και ταχύρρυθμη ανάπτυξη της ΙΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΣ”.
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ