2014-02-23 22:53:36
Φωτογραφία για Δήμος Νέας Σμύρνης – Μοντέλο γαλαζοπράσινης συγκυβέρνησης η νέα παράταξη του Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη...!!!
Γράφει ο Γιάννης Σπ. Παργινός

Η εναπομείνασα, - μετά την αποχώρηση των φίλα στον Γιώργο Κουτελάκη προσκείμενων συμβούλων - , παράταξη του δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη ενώνεται «εις σάρκα μίαν» με την εναπομείνασα παράταξη του Στάθη Κούπα.! 

Η κάθοδος του πρώην δημάρχου, Γιώργου Κουτελάκη, και πάλι ως υποψήφιου δημάρχου στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, και τη διάσπαση της υπό το νυν δήμαρχο, Σταύρο Τζουλάκη, παράταξη της διοίκησης. Άλλοι σύμβουλοι ακολούθησαν τον Γιώργο Κουτελάκηκι άλλου παρέμειναν πιστοί στον Σταύρο Τζουλάκη. Εξ άλλου η παράταξη του δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη σχηματίστηκε με την προτροπή του Γιώργου Κουτελάκη την εποχή κατά την οποία ο πρώην δήμαρχος αντιμετώπιζε δικαστικές εμπλοκές με το περίφημο σκάνδαλο του Πανιωνίου.! Αφού οι δικαστικές περιπέτειες παρήλθαν, επανέρχεται πάλι στο προσκήνιο ως αρχηγός παράταξης ο Γιώργος Κουτελάκης.


Ο νυν δήμαρχος, Σταύρος Τζουλάκης, ως άριστος μαθηματικός που είναι, κατανοεί το αυτονόητο. Πρέπει να προσθέσει στην παράταξή του ότι αφαίρεσε ο Γιώργος Κουτελάκης. Προς τούτο στρέφεται στον κύριο αντίπαλό του στις εκλογές του 2010, τον Στάθη Κούπα, που κατά σύμπτωση έχει κι αυτός μια αποδυναμωμένη από αλλεπάλληλες αποχωρήσεις παράταξη.!

Ο Στάθης Κούπας, προσπάθησε να ενώσει όλες τις διάσπαρτες δυνάμεις της κεντροδεξιάς στην Νέα Σμύρνη. Η προσπάθειά του απέτυχε. Ο έτερος διεκδικητής της πολιτικής στήριξης της Νέας Δημοκρατίας, ο δημοσιογράφος Νίκος Στέφος, απέρριψε όλες τις προτάσεις να ενταχθεί στην παράταξη του Στάθη Κούπα. Αντίθετα, διεκδικούσε την αρχηγία μια νέας ενιαίας παράταξης για τον ίδιο.!

Μέσα σ αυτό το διόλου ειδυλλιακό κλίμα ο Στάθης Κούπας αποφασίζει να «συμπράξει πολιτικά» με τον Σταύρο Τζουλάκη.  

Οι πληροφορίες φέρουν τους νέους συμμάχους να εργάζονται πυρετωδώς για την σύνταξη του κοινού προγράμματός τους και να είναι όλα έτοιμα για την παρουσίαση που θα γίνει στις 9 Μαρτίου στον κινηματογράφο ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ. !

Στην Νέα Σμύρνη, η συγκυβέρνηση κατά τα πρότυπα ΠΑΣΟΚ-Νέας Δημοκρατίας βρίσκει πλήρη ανταπόκριση στο δημοτικό σκηνικό.!

                                      Γ. Σπ. Π.
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η κλήρωση του Τζόκερ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η κλήρωση του Τζόκερ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ