2014-02-24 01:01:34
Φωτογραφία για Ο βοηθός έβαλε την ταφόπλακα
Ο Πλατανιάς νίκησε με 2-1 τον Άρη στα Περιβόλια μένοντας στο κόλπο της παραμονής, αλλά το ματς σημαδεύτηκε από τα όσα ακολούθησαν μετά την απόφαση του βοηθού Γουργιώτη στο δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων.

Ο Πλατανιάς κέρδισε με 2-1 τον Άρη και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην Super League, αντίθετα με τους φιλοξενούμενους που είδαν την θηλιά στον λαιμό τους να σφίγγει κι άλλο. Ωστόσο όλο το παιχνίδι περικλείεται στην φάση του 77ου λεπτού και όσα ακολούθησαν.

Σε εκείνο το λεπτό και μετά από σουτ του Βλαχοδήμου που απέκρουσαν Διούδης και δοκάρι, ο Φαΐσκα επιχείρησε με το κεφάλι να σκοράρει, ο γκολκίπερ του Άρη αντέδρασε ενστικτωδώς αλλά ο βοηθός Γουργιώτης έδειξε σέντρα!

Τα ριπλέι της Nova δεν είναι διαφωτιστικά για το αν η μπάλα πέρασε ολόκληρη την γραμμή (υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην έχει περάσει) στην απομάκρυνση του Διούδη, ωστόσο ο πρώτος βοηθός του Μάνταλου θεώρησε πως υπήρχε γκολ για τον Πλατανιά. Γεγονός που εξόργισε τους παίκτες και τον πάγκο του Άρη, που επιτέθηκε στον Γουργιώτη, με την Αστυνομία, τον Μάνταλο και τον Σούλη Παπαδόπουλο να αναλαμβάνουν πυροσβεστικό ρόλο.


Ακολούθησε πανδαιμόνιο, η διαιτητική τριάδα έφυγε για τα αποδυτήρια και ύστερα από διαβουλεύσεις λίγων λεπτών βγήκε ξανά στο γήπεδο. Ο Μάνταλος απέβαλλε τους Μπουγαΐδη και Μπακασέτα, με τον πρώτο να ξεσπάει σε λυγμούς και τον Οικονομόπουλο να προσπαθεί να τον παρηγορήσει.

Η απόφαση του άρχοντα της αναμέτρησης έκανε έξαλλο τον Λάμπρο Σκόρδα που δεν ήθελε να συνεχίσει ο Άρης στο ματς. Ωστόσο ο Σούλης Παπαδόπουλος και η παροιμιώδης ψυχραιμία που έδειξε απέτρεψαν την "ταφόπλακα" για τους Θεσσαλονικείς.
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ