2014-02-24 01:04:28
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!
Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 4-2 το ΑΣ Πέρα και είναι μια... ανάσα από το Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ στους Άνδρες.

Πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά… Μια νίκη, στους επόμενους τρεις τελευταίους αγώνες, μακριά από το 11ο Πρωτάθλημα της ιστορίας του στο Πινγκ Πονγκ Ανδρών είναι ο Ολυμπιακός μετά από τη νίκη του με 4-2 στο ντέρμπι με το ΑΣ Πέρα (15η ημέρα) που διεξήχθη την Κυριακή στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός μ’ αυτή τη νίκη κράτησε το αήττητο στη διοργάνωση (15 στα 15) και έχει πλέον διαφορά 2 βαθμών (30 αντί 28) από τον μεγάλο του αντίπαλο. Η ομάδα μας που επανήλθε το 2013 στην μεγάλη κατηγορία είναι έτοιμη να κατακτήσει το Πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από το 2005 και θέλει απλά μια νίκη στα τρία παιχνίδια του διημέρου (5-6/4, το πιο δύσκολο ματς είναι αυτό με την Αμφιθέα) για να πάρει και τυπικά την μεγάλη κούπα. Τον μεγάλο αγώνα παρακολούθησαν περισσότεροι από 300 θεατές, ανάμεσά τους ήταν και περίπου 30 οργανωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού οι οποίοι δεν σταμάτησαν λεπτό να πανηγυρίζουν και να φωνάζουν "Πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά".


Οι Ρηνιώτης, Μέντεζ, Τσιόκας κέρδισαν με άνεση όπως και στον Α' γύρο τον μεγάλο τους αντίπαλο και μαζί με τον προπονητή τους Γιώργο Χριστοφοράκη πανηγύρισαν το επερχόμενο Πρωτάθλημα! Μετά από το τέλος του αγώνα όλοι μαζί φόρεσαν τα μπλουζάκια του Πρωταθλητή και πανηγύρισαν με τον κόσμο. Τους σπουδαίους αγώνες με τον ΑΣ Πέρα παρακολούθησε ο Γενικός Γραμματέας του Ολυμπιακού Γιάννης Δαλέζιος και το μέλος του ΔΣ Νίκος Σκανδαλάκης.

Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα Πέρα-Ολυμπιακός 2-4:

Κώστας Παπαγεωργίου-Τάσος Ρηνιώτης 1-3 (12-14, 8-11, 11-4, 8-11)

Λευτέρης Μάκρας-Ένιο Μέντες 2-3 (7-11, 11-8, 7-11, 11-8, 8-11)

Κώστας Λαγογιάννης-Ντανιέλ Τσιόκας 3-0 (11-5, 11-4, 11-8)

Λαγογιάννης/Παπαγεωργίου-Μέντες/Ρηνιώτης 0-3 (10-12, 5-11, 8-11)

Παπαγεωργίου-Μέντες 3-0 (14-12, 11-9, 12-10)

Λαγογιάννης-Ρηνιώτης 1-3 (11-9, 7-11, 4-11, 2-11)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Χριστοφοράκης δήλωσε: «Μπράβο στα παιδιά για την μεγάλη νίκη τους. Απέδειξαν πως είναι οι κορυφαίοι. Θέλω να τους ευχαριστήσω που με έκαναν υπερήφανο. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σε όλα. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη για την πίστη του στην ομάδα και την υποστήριξη. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε για να μας βοηθήσει να πάρουμε τη μεγάλη νίκη. Είναι πάντα κοντά μας»

Ο Πρωταθλητής μας Τάσος Ρηνιώτης σημείωσε: «Αυτό το Πρωτάθλημα είναι δικαίωση για όλους μας. Είναι η δικαίωση των κόπων μας και αυτών που μας στήριξαν στα δύσκολα χρόνια. Εγώ και ο προπονητής μου Γιώργος Χριστοφοράκης ζήσαμε τα πέτρινα χρόνια αλλά καταφέραμε να επιστρέψουμε στην κορυφή με τον Ολυμπιακό. Είναι υπέροχα όλα. Αυτό το Πρωτάθλημα το αφιερώνω στην οικογένεια μου και στον «πατέρα» μου τον Γιώργο Χριστοφοράκη που ήταν πάντα μαζί μου στα δύσκολα. Μπράβο στους συμπαίκτες μου. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τον κ. Κουντούρη. Είναι άνθρωπος με Α κεφαλαίο και ντόμπρος. Του χρωστάμε πάρα πολλά. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που όλα αυτά τα χρόνια μας βοηθούσε με την παρουσία του σε όλα τα επίπεδα. Ήρθε στο ΣΕΦ για να μας σπρώξει στη νίκη και στο Πρωτάθλημα αλλά πάντα από το υστέρημα του φρόντιζε να μας δίνει αυτά που χρειαζόμασταν».

Ο Πορτογάλος Ένιο Μέντεζ «τρελάθηκε» με την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος του Ολυμπιακού: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο σ’ αγώνα Πινγκ Πονγκ. Είναι καταπληκτικό. Χαίρομαι που βοήθησα και εγώ την ομάδα μου, τον Ολυμπιακό, να πετύχει κάτι σπουδαίο. Θα έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του που είναι μοναδικός».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο βοηθός έβαλε την ταφόπλακα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο βοηθός "έβαλε" την ταφόπλακα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ