2014-02-24 11:07:20
Φωτογραφία για ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΦΟ
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να λείψει από την ετήσια γιορτή της ΠΕΦΟ με τον Κώστα Καραπαπά να την εκπροσωπεί και να παραλαμβάνει τιμητικό βραβείο, ενώ βραβεύτηκε από τον σύλλογο και ο Κώστας Μπαρμπής.

Η ετήσια γιορτή της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Ολυμπιακού έγινε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή στον Κορυδαλλό. Για μια ακόμα χρονιά η ΠΕΦΟ τίμησε τα στελέχη της ομάδας που δουλεύουν και προσφέρουν διαρκώς σε αυτήν απ' όποια θέση και εάν βρίσκονται. Ο πρόεδρός της, Κωνσταντίνος Μπαρμπής, απένειμε βραβεία και στην ΠΑΕ και την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Το βραβείο για τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και τον σύλλογο παρέλαβε ο διευθυντής επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς.

Ανάμεσα στα άλλα ο Μπαρμπής επισήμανε στον χαιρετισμό του πως «χρωστάμε ευγνωμοσύνη στον πρόεδρό μας, τον κ. Μαρινάκη, γιατί κρατά πάντα ψηλά την ομάδα μας, αλλά και διότι συνεχίζει το σπουδαίο έργο των προέδρων του Ολυμπιακού».


Ο Κώστας Καραπαπάς ανταπέδωσε τον χαιρετισμό εκ μέρους της ΠΑΕ και ακολούθως ευχαρίστησε και τίμησε τον Κωνσταντίνο Μπαρμπή. Η τιμητική πλακέτα που του έδωσε έγραφε: «Στον ιεραπόστολο της Ολυμπιακής Ιδέας». Επίσης διάβασε ευχαριστήρια επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ακόμη βραβεύτηκε το Δ.Σ. των βετεράνων του Ολυμπιακού για την προσφορά και το έργο του. Το Δ.Σ. αποτελείται από τους κ.κ. Δαρίβα, Στεφανάκο, Γκαϊτατζή, Γλύκα, Αγγελή, Τζανετουλάκο, Γκαβέζο, Μαριόλη, Καλτσά, Λάλα, Αρζένη, Κτενά και Κωττάκη. Οι παλαίμαχοι τίμησαν και αυτοί από την πλευρά τους τον Μπαρμπή. Του παρέδωσαν μια φανέλα του Ολυμπιακού, η οποία έγραφε στο πίσω μέρος το όνομά του.

Εκ μέρους του Συνδέσμου Βετεράνων το παρών έδωσαν οι Ρωσίδης, Γλύκας, Γκαϊτατζής, Κωττάκης, Κτενάς, Γκαβέζος, Αγγελής, Αρζένης, Φρονιμίδης, Καραβίτης, αλλά και οι Φαρμάκης, Παϊζος. Τέλος τιμήθηκαν και ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, Σταύρος Κασιμάτης, καθώς και ο Δήμαρχος Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ