2014-02-24 11:19:07
Φωτογραφία για Αναβίωσε μετά από χρόνια ο χορός του ΜΓΣ Εθνικού
Μετά από δεκαετίες μέλη και φίλοι του ΜΓΣ Εθνικού χόρεψαν με την καρδιά τους, αναβιώνοντας τον χορό του Εθνικού, μετά από δεκατίες.

Το ΔΣ του Εθνικού "τόλμησε" να αναβιώσει τον χορό του Εθνικού, όλων των τμημάτων του, που για πολλά χρονιά, μετά τον πόλεμο, ήταν το σημείο επαφής των μελών και φίλων του.

Ο πρώτος λοιπόν χορός του ΜΓΣ έλαβε χώρα το Σάββατο στο ξενοδοχείο Θράκη Παλάς υπό τους μουσικούς ήχους "Φουντουκίδη" και τη φωνή του Εθνικάρα"Βραχιόλογλου". Η αίθουσα δεξιώσεων γέμισε και οι παριστάμενοι το γλέντησαν ως αργά, με καλό φαί και άφθονο ποτό (όχι οι αθλητές).

Ως χαρακτηριστικότερα σημεία της βραδυάς, εκτός από τις χορευτικές ικανότητες, μελών της διοίκησης και προπονητών, ήταν το καλωσόρισμα του Πρόέδρου κ.Βουκουρεσλή, που ζήτησε σε όλους τους συμμετέχοντες να στηρίζουν τον σύλλογο της ψυχής τους, η ανάκρουση του διασκευασμένου ύμνου του συλλόγου ταγωουσισμένο από τον Στέλιο Βραχιόλογλου και όλο το κοινό μαζί, καθώς και η βράβευση με δύο μπλούζες με υπογραφές των παικτών του βόλει και του ποδοσφαίρου στον νεαρό φίλαθλο Χρήστο Μωρρέ.


Αρκετά αργά έφτασαν στο χορό και οι νικητές της ομάδας βόλει, μετά τον αγώνα τους επί του ΠΑΟΚ, ενώ απουσίαζαν για αγωνιστικούς λόγους οι αθλητές της σκοποβολής και του μπάσκετ, οι οποίοι και αγωνίζονταν την Κυριακή.

Ο πρώτος χορός του Εθνικού, μετά την εκδήλωση βραβεύσεων και κοπής πίτας των τμημάτων, όπως και του αγιασμού όλου του συλλόγου, έχουν δημιουργήσει ένα ελπιδοφόρο αίσθημα για το παρόν και μέλλον του ΜΓΣ, που παρά την κρίση, καταφέρνει να "φωτίζει" ως δεύτερος φάρος τις καρδιές των κατοίκων της Αλεξ/πολης και της περιφέρειας της.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τα μέλη του συλλόγου που διοργάνωσαν το χορό με πολύ ενθουσιασμό, όπως και το ξενοδοχείο για την παροχή υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών του. Τέλος ευχαριστεί ταυς συμμετέχοντες, αλλά και αυτούς που δεν μπόρεσαν να είναι εκεί, για την στήριξη που δίνουν στο ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ.

Και του χρόνου!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΤΑΤΟΣ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΤΑΤΟΣ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ