2014-02-24 11:23:06
Φωτογραφία για Ν. Χρυσόγελος: Παλαιά συνταγή ο ΣΥΡΙΖΑ – Στήριγμα στο πολιτικό σύστημα οι 58 - Παλαιοκομματισμός από Σαμαρά και Χρυσή Αυγή
Για τον εναλλακτικό δρόμο των Οικολόγων – Πράσινων κάνοντας κριτική σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στην εκπομπή της Βεργίνα Τηλεόραση «Απαντήσεις» με τον Δημήτρη Συρμάτση, ο ευρωβουλευτής Νίκος Χρυσόγελος.

Χαρακτήρισε «επικοινωνιακό» το πρωτογενές πλεόνασμα, μίλησε για παλαιοκομματισμό από Αντώνη Σαμαρά και Χρυσή Αυγή, υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πολιτεύεται με παλιά συνταγή, ενώ σημείωσε ότι οι 58 είναι ένα στήριγμα στο υπάρχον πολιτικό σύστημα.

Παλαιά συνταγή ο ΣΥΡΙΖΑ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει πάρα πολύ στην διαπραγμάτευση με τους δανειστές, επενδύει πάρα πολύ στην οργή και την κριτική πάνω στην κυβέρνηση. Δεν θα λυθεί το πρόβλημα αν αύριο πιστεύουμε ότι θα έρθει πχ η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύοντας ότι θα ξαναδώσει τα μεροκάματα, θα έχει τα χρήματα να τα κάνει όλα δημόσια, θα έχει κρατικές τράπεζες, δεν γίνεται αυτό το πράγμα.

Νομίζω ότι πολιτεύεται με παλιά συνταγή. Υπόσχεται σε όλους έναν μαγικό παράδεισο που δεν μπορεί να φτιαχτεί» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο κ. Χρυσόγελος.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ