2014-02-24 12:58:50
Φωτογραφία για Πάτρα: Βρέθηκε ο Κρυμμένος Θησαυρός!
Με ιδανικό τρόπο και με τη δέουσα καρναβαλική λάμψη ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 23ης Φεβρουαρίου το 49ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού, που επιφύλαξε σπάνιες εμπειρίες, δυνατές συγκινήσεις και πολλές εκπλήξεις στους κυνηγούς, ενώ ταυτόχρονα ζέστανε την καρναβαλική ατμόσφαιρα και έδωσε ανεξίτηλο τόνο διασκέδασης στην πόλη.

Τον 49ο Κρυμμένο Θησαυρό βρήκε η συνεργασία των πληρωμάτων 62+135+120+128 προσθέτοντας τους 14 βαθμούς.

Μετά από έναν μαραθώνιο αστείων, ευρηματικών και επιδέξιων παιχνιδιών πλατείας, περιπετειωδών πλοηγήσεων και κοντρόλ στη νυχτερινή καρναβαλική Πάτρα, ανελέητου ψαξίματος για απαντήσεις σε ραδιοφωνικά θέματα του Δημάρχου Πατρέων, του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων- Καρναβάλι Πάτρας, των χορηγών του Πατρινού Καρναβαλιού και της Ομάδας του Κρυμμένου Θησαυρού, τη σκυτάλη πήρε η Εύρεση του 49ου Κρυμμένου Θησαυρού, η κορύφωση δηλαδή του Παιχνιδιού, όπου τα πληρώματα έβαλαν τα δυνατά τους στην τελική δοκιμασία. Ήταν το τελευταίο τους ταξίδι στα σαγηνευτικά μονοπάτια και στους μαγευτικούς λαβύρινθους του φετινού συναρπαστικού παιχνιδιού.


O λόγος για το μεσημέρι της Κυριακής (3μμ) όπου άρχισε η διαδικασία για την εύρεση του Κρυμμένου Θησαυρού από τα πληρώματα.

Το θέμα είχε ως εξής:

49ος ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ

«Το τελευταίο μας ταξίδι»

ΟΔΗΓΙΕΣ :

Έχετε παραλάβει 20 διευθύνσεις. Η ομάδα σας θα πρέπει να περάσει από όλες αυτές και να συλλέξει από εκεί τις απαραίτητες πληροφορίες. Στη συνέχεια, κι αφού θα έχετε καταλάβει τι ψάχνετε, θα πρέπει να κινηθείτε μεταξύ των οδών Ερμού, Ρήγα Φεραίου, Παντανάσσης και Κορίνθου. Σε αυτή την οριοθετημένη περιοχή (χάρτης) θα ανακαλύψετε τι ψάχνετε και θα πάρετε όλα τα κομμάτια που χρειάζεστε. Αυτά θα σας οδηγήσουν στον κρυμμένο θησαυρό. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Το πλήρωμα που θα έρθει στον χώρο που θα είναι κρυμμένος ο θησαυρός θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να κρατά και να μας παραδώσει ΟΛΑ τα κομμάτια που θα έχει συλλέξει, διαφορετικά δεν θα έχει το δικαίωμα να παραλάβει τον θησαυρό!!!

Παρακαλούμε να οδηγείτε προσεκτικά και να σεβαστείτε την σωματική ακεραιότητα των πολιτών.

ΚΑΛΟ ΚΥΝΗΓΙ !!!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

1. Αγίου Κωνσταντίνου 74

2. Κορίνθου 398-400

3. Ανθείας 222

4. 12ου Συντάγματος 44

5. Ηπείρου 16

6. Παπαφλέσσα 4

7. Αυστραλίας 119 Α

8. Αγίας Τριάδος 96

9. Αθηνών 2-4

10. Ιωνίας 79

11. Νοταρά 39

12. Μαιζώνος 148

13. Ηρώων Πολυτεχνείου 44-46

14. Καλαβρύτων 46

15. Εφέσου 73

16. Αυλίδος 36

17. Ελευθερίου Βενιζέλου 42

18. Ποτιδαίας 40

19. Πατρών-Κλάους 51

20. Γεωργίου Παπανδρέου 57

Δόθηκαν 20 διευθύνσεις που ήταν διασκορπισμένες σε διαφορετικά σημεία της πόλης και αντιστοιχούσαν σε 4 χαρακτήρες ανθρώπων.

Σε κάθε διεύθυνση έβρισκαν ένα χαρακτηριστικό της περιγραφής του χαρακτήρα. Τα χαρακτηριστικά μάλιστα ήταν και σε διαφορετικού χρώματος χαρτιά περιγεγραμμένα.

Αφού είχαν συλλέξει τα στοιχεία έπρεπε να βρουν τους τέσσερις χαρακτήρες , οι οποίοι βρίσκονταν σε οριοθετημένη περιοχή στο κέντρο της πόλης, την οποία περιοχή είχαν παραλάβει σε χάρτη μαζί με τις οδηγίες.

Από κάθε χαρακτήρα παρελάμβαναν ένα τμήμα εικόνας (τέσσερα τμήματα αφού τέσσερις ήταν οι χαρακτήρες) όπου φαινόταν ένα κτίριο με τμήματα της λέξης αποσκευή. Το κτίριο ήταν ο σιδηροδρομικός σταθμός στην οδό Όθωνος Αμαλίας και εντός του χώρου των αποσκευών μέσα σε ένα ντουλάπι φύλαξης αποσκευών βρισκόταν ο θησαυρός.

Ο θησαυρός ήταν ένα κάδρο με εικόνα από ένα μεγενθυμένο αντίγραφο παλιού εισιτηρίου . Η συνεργασία των πληρωμάτων 62+135+120+128 έφτασε πρώτο έχοντας και τα τέσσερα τμήματα της εικόνας που ήταν απαραίτητα και έτσι μπήκε στον χώρο των αποσκευών, έψαξε σχεδόν όλα τα ντουλάπια και βρήκε τον θησαυρό.

Εξάλλου το απόγευμα της Κυριακής από τις 6μμ στο Coco΄s Club τα πληρώματα παρέδιδαν τη σακούλα τους, ποτισμένη με τον πολυήμερο καρναβαλικό …ιδρώτα τους, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και γνήσια καρναβαλικής έξαψης.

Η βραδιά έκλεισε με το πάρτυ του 49ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, που πραγματοποιήθηκε με πολύ κέφι στο Coco΄s Club.

Το 49ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού είναι πλέον παρελθόν καταφέρνοντας να προσθέσει μια καθοριστική και γοητευτική ψηφίδα στο παζλ του ιστορικού παιχνιδιού που εδώ και 49 χρόνια σφραγίζει καταλυτικά το Πατρινό Καρναβάλι και την ιστορία του.

Σε όλη του την εξέλιξη το παιχνίδι επιφύλαξε συναρπαστικές εμπειρίες και ποικίλα συναισθήματα τους συμμετέχοντες αλλά και στους υπόλοιπους Πατρινούς που ένιωσαν τη δυναμική του πορεία.

Η τελική πράξη του θα γραφεί με την ανακοίνωση της τελικής βαθμολογίας και τις απαντήσεις των θεμάτων του Δημάρχου, του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας», των χορηγών και της Ομάδας του Κρυμμένου Θησαυρού, που μεταδόθηκαν ραδιοφωνικά , αλλά και την απονομή των βραβείων του Πατρινού Καρναβαλιού την Καθαρά Δευτέρα 3 Μαρτίου στην αίθουσα Αίγλη της Veso Mare, ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου, όπου το παραδοσιακό-ιστορικό παιχνίδι θα τα πενηνταρίσει συμπληρώνοντας μισό αιώνα ζωής-παράλληλο με την σύγχρονη ιστορία του Πατρινού Καρναβαλιού.
 
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κόμματα, άτομα και πρόσωπα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κόμματα, άτομα και πρόσωπα
Η απάτη του «φωτός»
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η απάτη του «φωτός»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ