2014-02-24 23:08:50
Φωτογραφία για Πρόταση μομφής της ΚΜΑ κατά Σκόρδα
Σύμφωνα με έντονη φημολογία στην γ.σ. της ΚΜΑ υπάρχει πρόθεση να ασκηθεί πρόταση μομφής κατά της διοίκησης του Λάμπρου Σκόρδα. Ρεπό την Δευτέρα και από Τρίτη φουλ για ΟΦΗ.

Πρόθεση να ασκηθεί πρόταση μομφής κατά της διοίκησης του Λάμπρου Σκόρδα υπάρχει σύμφωνα με έντονη φημολογία στην γ.σ. της ΚΜΑ. Κάτι που αν συμβεί θα θέτει θέμα διοίκησης.

Μάλιστα από την ΚΜΑ φέρεται να υπάρχει ήδη πρόταση για την επόμενη μέρα ή τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει το μαρτύριο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Στην περίπτωση δε αποχώρησης του Λάμπρου Σκόρδα από την ΠΑΕ αυτή δεν θα πρέπει να αποκλειστεί να συνδυαστεί με επιστροφή στην τεχνική ηγεσία του Άρη του Σέρβου Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Την Τετάρτη εξάλλου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης πρόκειται να βρίσκεται στην ΕΠΟ και θα παραπονεθεί στην ΚΕΔ για την διαιτησία του παιχνιδιού στα Χανιά με τον Πλατανιά, ενώ στις 16:00 είναι προγραμματισμένο να αρχίσει η γενική συνέλευση της ΚΜΑ.


Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Σούλης Παπαδόπουλος αποφάσισε να δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του την Δευτέρα, μετά την επιστροφή της αποστολής το μεσημέρι από τα Χανιά.

«Δεν θα τα παρατήσουμε ούτε και τώρα, είδατε τι έγινε στην Κρήτη, το είδε όλη η Ελλάδα. Όπως είπα και μετά τον αγώνα αν δεν γινόταν η φάση του 2-1 να είστε σίγουροι πως θα κερδίζαμε και θα είχαμε σωθεί.

Ακόμη και τώρα μπορεί να σωθεί η ομάδα. Απομένουν οχτώ παιχνίδια και όλα γίνονται. Θα παλέψουμε με ότι δυνάμεις μας έχουν απομείνει μέχρι το τέλος», τόνισε ο τεχνικός του Άρη που από την Τρίτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ