2014-02-25 09:47:04
Φωτογραφία για ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο προσθήκης της τελευταίας στιγμής στον Ολυμπιακό, ενώ σήμερα αρχίζει η προετοιμασία εν όψει Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει δηλώσει πολλές φορές τις τελευταίες ημέρες πως το ρόστερ του Ολυμπιακού έχει «κλείσει» και δεν αναμένεται νέα μεταγραφή μετά από αυτές των Κόλινς και Μουν. Όσο όμως υπάρχει περιθώριο απόκτησης παίκτη, τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η προθεσμία για την προσθήκη παίκτη που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο υπόλοιπο της Ευρωλίγκας λήγει την Τετάρτη και μέχρι να... κλείσει το «παράθυρο» αυτό οι φήμες συνεχίζονται και θέλουν τους πρωταθλητές Ευρώπης να ψάχνουν στην αγορά για κάτι εξαιρετικό στη θέση του πλέι μέικερ (ως αντι-Κόλινς) ή του σέντερ (ως αντι-Μπέγκιτς).

Στην παρούσα φάση οι πιθανότητες δεν είναι πολλές για να γίνει μεταγραφή. Όμως… υπάρχουν.

Στο μεταξύ, αρχίζει σήμερα (μετά το χθεσινό ρεπό) η προετοιμασία για το κρίσιμο ματς της Παρασκευής με τη Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη για το Top 16 της Ευρωλίγκας. Ευρωπαϊκό ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Τζαμάριο Μουν, ο οποίος με την έναρξη του δευτέρου γύρου αποκτά δικαίωμα συμμετοχής και προσφέρει μια έξτρα λύση στις θέσεις «3» και «4».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ