2014-02-25 12:11:36
Φωτογραφία για Δημιουργία παιδικής ιματιοθήκης στην Παναγία Καθολική της Γαστούνης, στο νομό Ηλείας
Συνεχίζοντας την προσπάθειά του για τη δημιουργία ιματιοθηκών για παιδιά, ο Όμιλος Πολιτεία Ήλιδας Ολυμπίας πήγε το περασμένο Σάββατο το πρωί στην Παναγία Καθολική της Γαστούνης όπου δημιούργησε την 3η ιματιοθήκη για παιδιά.

Τα μέλη του Ομίλου υποδέχθηκε ο π. Ανδρέας Καρνέζος.

«Θέλουμε σε ενορίες να δημιουργηθούν ιματιοθήκες και όταν κάποιος έχει ανάγκη να μπορεί να πάει εκεί και να ζητήσει από τον ιερέα για το παιδί του αυτό που χρειάζεται. Οι άνθρωποι αυτοί μπορεί να μη θέλουν να απευθυνθούν σε κάποιες δομές του κράτους για δικούς τους λόγους αλλά να τους είναι πιο εύκολο να απευθυνθούν στον Ιερέα της περιοχής τους.

Είμαστε σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας και με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ηλείας έτσι ώστε όπου ξέρουμε ότι υπάρχει ανάγκη, να υπάρχει κι ένα κουτί προσφοράς με ρούχα και παπούτσια το οποίο θα πάει σε κάποιες οικογένειες», δήλωσε η πρόεδρος της Πολιτείας Ήλιδας Ολυμπίας Σοφία Χίντζιου Κοντογιάννη.


Ο Γραμματέας του Ομίλου κ. Σπύρος Βασιλείου επισήμανε χαρακτηριστικά: «ο π. Ανδρέας κάνει μεγάλο έργο σε αυτήν την περιοχή της Γαστούνης και μετά από παράκλησή του τον επισκεφθήκαμε με τον Όμιλο. Ελπίζουμε με τη βοήθεια όλων να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των μικρών Ηλείων...».

Oι δράσεις του Ομίλου είτε για τη δημιουργία ιματιοθηκών είτε παιχνιδοθηκών συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δώσουν τις προσφορές τους στα γραφεία του Ομίλου Πολιτεία Ήλιδας – Ολυμπίας (Αυγ. Πετραλια 6 στον Πύργο), μετά από συνεννόηση στο τηλ. 6974455288
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ