2014-02-28 11:41:05
Φωτογραφία για ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ ΓΙΑ ΠΑΟ
Ο Μίτσελ έκανε την Πέμπτη τις πρώτες του δοκιμές για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και δεν αναμένεται να προβεί σε περισσότερες από δύο αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε μία με δύο διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα των ερυθρόλευκων θα προχωρήσει ο Ισπανός τεχνικός. Πιο συγκεκριμένα ο Φουστέρ αναμένεται να είναι βασικός αντί του Κάμπελ ενώ ίσως υπάρξει μία ακόμα αλλαγή στον άξονα ή στην άμυνα. Με λίγα λόγια ο Μίτσελ θα κατεβάσει την ομάδα του στο παιχνίδι με τους "πράσινους" με... συνταγή Γιουνάιτεντ.

Αυτό σημαίνει διάταξη 4-2-3-1 με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, τον Σαλίνο δεξί μπακ, αριστερά τον Χολέμπας και τον Μανωλά με τον Μαρκάνο (ή τον Αβραάμ Παπαδόπουλο) στο κέντρο της άμυνας. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Εντινγκά και Μανιάτης, ο Φουστέρ και ο Πέρεζ θα πάνε στα δύο άκρα και ο Τσόρι Ντομίνγκεζ πίσω από τον Ολαϊτάν.

Βέβαια τις τελικές του αποφάσεις ο Μίτσελ θα τις πάρει μαζί με τους συνεργάτες του σήμερα ή το Σάββατο. Πάντως και την Πέμπτη ο προπονητής του Ολυμπιακού συνεχάρη θερμά τους παίκτες του και ενώ περιμένει από αυτούς ανάλογη και ακόμα καλύτερη συνέχεια και κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά και στα επόμενα παιχνίδια.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ