2023-10-19 13:30:03
Φωτογραφία για ΕΡΤ: Κόπηκαν τα Πλάνα με ουρά ... - Τι λέει η παρουσιάστρια και τα χώνει στην ΕΡΤ;
Δεν… χώρεσαν στον προγραμματισμό της ΕΡΤ τα εξαιρετικά Πλάνα με ουρά, η μοναδική άρτια εκπομπή για τα ζώα που παρουσίαζε την περασμένη σεζόν η Τασούλα Επτακοίλη.

Η εκπομπή είχε φιλοξενήσει εκτός από σπουδαίες τετράποδες προσωπικότητες και είχε παρουσιάσει το έργο των φιλοζωικών οργανώσεων στη χώρα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον Γιώργο Νταλάρα μέχρι την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να μας παρουσιάσουν τους τετράποδους συντρόφους τους.

Η ίδια η δημοσιογράφος με ανάρτησή της απάντησε στα δεκάδες μηνύματα που έλαβε και γνωστοποίησε την είδηση. Μάλιστα όπως ανέφερε, αν η εκπομπή συνεχιζόταν τα πρώτα επεισόδια θα ήταν αφιερωμένα στα καμμένα της Δαδιάς και τις πλημμυρισμένες περιοχές της Θεσσαλίας.

«Τα Πλάνα με ουρά δεν θα είναι φέτος στην ΕΡΤ. Στο πρόγραμμά της δεν χώρεσε μια ώρα την εβδομάδα για τη συνύπαρξή μας με τα ζώα, για τις φιλοζωικές και περιβαλλοντικές οργανώσεις. Το λέω γιατί τα μηνύματά σας είναι πολλά και δεν μπορώ να μην απαντώ. Δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της δημόσιας τηλεόρασης, ειδικά τον Konstantinos Zoulas και τη Λίνα Παπαδάκη για την (αρχική) εμπιστοσύνη και, κυρίως, όλους εσάς που σταθήκατε στο πλευρό μας σ’ αυτή την προσπάθεια.


Θέλαμε τα πρώτα μας καινούργια επεισόδια να είναι στη Δαδιά και στην Αλεξανδρούπολη. Από τη Χρυσούπολη εθελοντές μας έστειλαν ένα συγκινητικό βίντεο για να μας προσκαλέσουν να δούμε το νέο τους καταφύγιο. Θα πηγαίναμε και στις πλημμυρόπληκτες περιοχές της Θεσσαλίας. Τι συμβαίνει, άραγε, σήμερα στα ρημαγμένα καταφύγια; Τι απέγιναν τόσα ζώα; Ποιος ξέρει Στενοχωριέμαι αλλά αυτό συμβαίνει, όχι μόνο στην τηλεόραση αλλά και στη ζωή: οι κύκλοι ανοίγουν και κλείνουν. Ο κύκλος αυτής της εκπομπής ίσως ανοίξει ξανά. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε γι’ αυτό.

Από τις εκατοντάδες φωτογραφίες των γυρισμάτων αποφάσισα να σας αποχαιρετήσω με αυτήν: η φρικτά κακοποιημένη σ’ ένα ελληνικό χωριό Οφήλια ζει ευτυχισμένη στην Κοπεγχάγη. Ήταν ένα από τα επεισόδιά μας που με κάνουν να νιώθω περήφανη».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ