2014-02-28 14:36:14
Φωτογραφία για Θεατρική παράσταση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ο Γδαρμένος
Παρουσία του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής Παντελή Βλασσόπουλου, του Προέδρου του... Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργου Φαρμάκη, των Αντιδημάρχων Πολιτισμού Παιδείας & Αθλητισμού Δημήτρη Μπούκη, Περιβάλλοντος Πασχάλη Γονατά, του Προέδρου του Δημοτικού Ραδιοφωνικού Σταθμού Επικοινωνία 94fm Γρηγόρης Παπαδάτος, ο Δημοτικός Σύμβουλος επικεφαλής του συνδυασμού Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη Νίκος Μπάμπαλος, η Δημοτική Σύμβουλος επικεφαλής του συνδυασμού Δίκτυο Πολιτών Ειρήνη Κατσινοπούλου και μεγάλης μερίδας της εκπαιδευτικής κοινότητας – εκπαιδευτικοί και πρόεδροι συλλόγων γονέων και κηδεμόνων - πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο η θεατρική παράσταση «Ο Γδαρμένος».

Η παράσταση που δόθηκε με την συνεργασία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, της Ένωσης Γονέων Ηρακλείου Αττικής και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ προβάλεται σε δήμους σε όλη την Ελλάδα και έχει στόχο την ευαισθητοποίηση και επιμόρφωση των θεατών γύρω από το θέμα των προσφύγων και του ρατσισμού.

Πριν την παράσταση, ο δήμαρχος Παντελής Βλασσόπουλος απένειμε αναμνηστική πλακέτα στην κυρία Καίτη Κεχαγιόγλου, εκπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ. Μετά την παράσταση ακολούθησε προβολή βίντεο και ζωηρή συζήτηση πάνω στο θέμα με θερμή συμμετοχή των θεατών.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ