2014-02-28 16:20:28
Φωτογραφία για EKTAKTO: Η Ελλάδα στέλνει την Όλγα Κεφαλογιάννη για το διαγωνισμό Μις Παγκόσμιος Τουρισμός
Το μεγάλο στοίχημα για τον Ελληνικό τουρισμό πρέπει να κερδηθεί και φέτος ελκύοντας εκατομμύρια τουριστών να επισκεφτούν τη χώρα μας. Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται ολόκληρο το κυβερνητικό επιτελείο αλλά και όλοι οι αρμόδιοι φορείς ώστε να επιτευχθεί ο στόχος αυτός που θα σημάνει μεγάλη οικονομική ανάσα για την Ελλάδα που μάχεται να ξεπεράσει το σκόπελο της κρίσης.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του theblob.gr ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έχει προτείνει ήδη στην υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη να συμμετάσχει στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 2014 που θα διεξαχθεί φέτος στη Γουινέα. Η πρόταση αυτή μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι έγινε, καθώς η ομορφιά της νεαρής υπουργού είναι αξιομνημόνευτη.

Επιπροσθέτως η υποψηφιότητα της κας Όλγας Κεφαλογιάννη πληροί και άλλες σημαντικές προϋποθέσεις όπως είναι η γνώση του πεδίου του τουρισμού. Με αυτό τον τρόπο, μόλις θα κληθεί να απαντήσει στη διαδικασία των ερωτήσεων από τους κριτές, εκείνη με περίσσεια ευκολία θα μπορέσει να αναπτύξει τα επιχειρήματα ώστε κάποιος να επισκεφτεί τη χώρα μας. Αυτός είναι ο λόγος που η κα Κεφαλογιάννη προτιμήθηκε από τον πρωθυπουργό έναντι της κας Ράπτη και της κας Παπακώστα που ναι μεν διαθέτουν την ομορφιά αλλά ίσως υστερούν στη γνώση του αντικειμένου.
theblob.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ