2014-03-01 10:59:17
Φωτογραφία για Τι συμβαίνει με τις δημοσκοπήσεις και τους δημοσκόπους...???
Πως θα μοιάζει η δημοσκόπηση της Metron Analysis το βράδι των εκλογών σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά 8-10 μονάδες, 

 το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη στο 12-13%, το ΠΑΣΟΚ στο 2,8% και η ΝΔ στο 11%; Eμείς πάντως θα κρατήσουμε αυτή την δημοσκόπηση στο αρχείο για την νύχτα των εκλογών. Κάντε κι εσείς το ίδιο.

Τα λέμε αυτά γιατί σύμφωνα με άλλες εταιρείες δημοσκοπήσεων ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται μα 11 ποσοστιαίες μονάδες.

Με ενδιαφέρον θα ακούγαμε την άποψη του Δημήτρη Μαύρου (MRB) για παράδειγμα για την δημοσκόπηση και το "ντέρμπυ" της Metron Αnalysis.

Σύμφωνα με το Έθνος>

Στο νήμα φαίνεται ότι θα κριθεί η πρωτιά μεταξύ των δύο μονομάχων αφού, σύμφωνα με το μηνιαίο βαρόμετρο της Metron Analysis για το «Εθνος της Κυριακής», η διαφορά στην πρόθεση ψήφου των βουλευτικών είναι 0,5% και των ευρωεκλογών 1,2%.

Στο νήμα φαίνεται ότι θα κριθεί η πρωτιά στις επερχόμενες ευρωεκλογές στη μάχη μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, αφού σύμφωνα με το μηνιαίο βαρόμετρο της Metron Analysis για το «Εθνος της Κυριακής» η διαφορά στην πρόθεση ψήφου μεταξύ των δύο κομμάτων είναι μόλις 0,5% υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ για τις βουλευτικές εκλογές (20,3% ΣΥΡΙΖΑ και 19,8% ΝΔ), η οποία αυξάνεται οριακά στο 1,2% (ΣΥΡΙΖΑ 18,8% και ΝΔ 17,6%) στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές.

Συνεπώς, τα δύο κόμματα ξεκινούν από την ίδια αφετηρία και τους επόμενους τρεις μήνες αναμένεται να δοθεί σκληρή μάχη για να αναδειχθεί ο νικητής.

http://kourdistoportocali.com/post/33565/metronanalysisis
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πασοκάρα ολέ! *
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πασοκάρα ολέ! *
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ