2014-03-01 11:11:11
Φωτογραφία για 5 λόγοι που δεν ξεκολλάει η ζυγαριά
Το νούμερο στη ζυγαριά σου δεν αλλάζει όσο σκληρά κι αν προσπαθείς; Θα μπορούσε να φταίει κάποιος από τους παρακάτω παράγοντες. Ρίξε τους μια ματιά και μετά επανεκτίμησε τη στρατηγική σου απώλειας βάρους Δεν έχεις αυστηρότητα

Μήπως τρως περισσότερο και/ή ασκείσαι λιγότερο απ” όσο συνειδητοποιείς; Δεν είναι λίγες οι φορές που υπερεκτιμούμε την προσπάθειά μας στο γυμναστήριο και ανταμείβουμε τον εαυτό μας με φαγητό περισσότερο από όσο πρέπει.

Πιστεύεις πως η άσκηση καλύπτει τις διατροφικές σου παρασπονδίες

Η άσκηση στη διάρκεια των περιόδων που τρώμε περισσότερο δεν αποτρέπει τους περισσότερους ανθρώπους από το να πάρουν βάρος, σύμφωνα με μία έρευνα που δημοσιεύτηκε πρόσφατα.

Προσπάθησες να χάσεις βάρος με αποτοξινωτικούς χυμούς

Έχασες μερικά κιλά με αποτοξίνωση με χυμούς και τα πήρες πίσω αμέσως. Να θυμάσαι πως σίγουρα δεν είναι ο πιο υγιεινός ή ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να χάσεις βάρος.

Χτίζεις μύες

Οι μύες ζυγίζουν περισσότερο από το λίπος, εξηγούν οι γυμναστές. Οπότε μπορεί το νούμερο στη ζυγαριά σου να μην αλλάζει, όμως η καινούργια γραμμωμένη σιλουέτα σου να πρέπει να είναι αρκετή απόδειξη ότι κάνεις πρόοδο!

Έχεις κόλλημα με τη ζυγαριά

Μπορεί η προσπάθειά σου να είναι πιο επιτυχημένη αν δώσεις περισσότερη έμφαση στη διαδικασία απώλειας βάρους, αντί για τον αριθμό των κιλών σου, σύμφωνα με μία πρόσφατη μελέτη.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ