2014-03-01 20:12:58
Φωτογραφία για ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΑΠΟ... ΜΑΓΚΑΤ
Εκτός αποστολής της Φούλαμ για τον αγώνα με αντίπαλο την Τσέλσι έμεινε ο Κώστας Μήτρογλου, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, με τον τεχνικό της, Φέλιξ Μάγκατ, να εξηγεί τους λόγους που τον απέκλεισε.

Ο Μάγκατ είπε ότι σε περίπου 10 ημέρες θα έχει έτοιμο τον διεθνή επιθετικό και πως το πρόβλημα δεν είναι η ικανότητές του, αλλά ο τρόπος που έχει συνηθίσει να παίζει όλο αυτόν τον καιρό. Παράλληλα, είπε ότι χρειάζεται λίγη περισσότερη δουλειά στη φυσική κατάσταση, κάτι που κάνει ήδη, άλλωστε.

«Έχει συνηθίσει να παίζει σε ένα μικρό πρωτάθλημα. Έπαιζε στην καλύτερη ομάδα και έπαιζε επιθετικά. Είναι πάντα η καλύτερη ομάδα, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, άρα ο Μήτρογλου ήταν φανταστικός στράικερ. Χρειάζεσαι τέτοιους παίκτες, ειδικότερα όταν βρίσκεσαι στην αντίπαλη περιοχή. Αν είσαι, όμως σε μια ομάδα που είναι περισσότερο αμυντικογενής, αυτή την κατάσταση δεν την έχει συνηθίσει», εξήγησε ο Μάγκατ και συνέχισε.


«Κανείς δεν μπορεί να πει πόσο γρήγορα θα εξελιχθεί και θα εγκλιματιστεί. Δεν το γνωρίζω. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει, αλλά θα το δουλέψουμε».

Στη συνέχεια, ο Μάγκατ ανέφερε πως θα μιλήσει με τον «πιστολέρο» για να μπορέσουν να λύσουν το θέμα. «Θα μιλήσω και θα δουλέψω μαζί του. Η φυσική του κατάσταση είναι ένα θέμα, αλλά δεν γίνεται λόγος για αυτό. Του είπα ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι να συνηθίσει την ισχύουσα κατάσταση στο καλύτερο πρωτάθλημα και τη δουλειά που πρέπει να κάνει, ώστε να γίνει περισσότερο αμυντικός απ' ό,τι είχε συνηθίσει. Για αυτό το πρόβλημα μιλάμε. Είναι σε θέση να παίζει μισή ώρα, αλλά δεν είναι έτοιμος να παίζει 90 λεπτά. Θα εξελιχθεί. Προέρχεται από τραυματισμό, άρα θα χρειαστούμε λίγο χρόνο. Τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες, πάντως, έχει δουλέψει. Έχει δουλέψει πολύ και πηγαίνει βήμα βήμα. Θα είναι έτοιμος την επόμενη εβδομάδα».

Τέλος, ο Μάγκατ εξήγησε για μια ακόμα φορά τι φταίει και δεν υπολογίζει προς το παρόν τον «Μητρογκόλ». «Δεν είναι το θέμα αν είναι καλός. Απλά δεν έχει συνηθίσει αυτό το στιλ παιχνιδιού. Δεν μπορείς να αλλάξεις μέσα σε δύο ημέρες, το διάστημα είναι πολύ μικρό. Έχει ακόμα 10 ημέρες ή περισσότερες. Δεν έχει νόημα να πάρεις αυτό το ρίσκο. Έχω τον Ντάρεν Μπεντ, τον Ρονταλέγκα, έχω τον Ντέμπσεϊ. Όλοι αυτοί θέλουν τις ευκαιρίες τους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ