2014-03-01 21:30:38
Φωτογραφία για Χρώμα και φως της Γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου στην αυλαία του καρναβαλιού
Η Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, θα προσθέσει τον πλήρη (διακοσμητικό) φωτισμό της στις λάμψεις που θα φωτίσουν την Κυριακή το βράδυ τις καταληκτικές καρναβαλικές εκδηλώσεις των όμορων προς τη Γέφυρα δήμων. Πρόκειται για συμβολική συνεισφορά στην προβολή της περιοχής, που παραδοσιακά - και με προεξάρχουσα την Πάτρα - θα ελκύσει το ενδιαφέρον όλης της χώρας.

Τοπόσημο της Δυτικής Ελλάδας, ορατό το βράδυ από την καρναβαλική πρωτεύουσα της χώρας και τα σημεία των τελευταίων εκδηλώσεων της Αποκριάς, αναμένεται να λειτουργήσει τόσο ως φωτεινή αυλαία, όσο και ως κάλεσμα για το πατρινό καρναβάλι της επόμενης χρονιάς.

Οι κερδισμένοι της υπόθεσης αναμένεται να είναι όλοι εκείνοι που θα αναζητήσουν στην κυριακάτικη βραδιά μια γερή ανάσα ανάτασης, κοιτάζοντας ψηλά και μακριά, πέρα από τη βεβαρημένη καθημερινότητα. Το ότι ακολουθεί η αργία της Καθαρής Δευτέρας, φέρνει εκ των πραγμάτων αυτή την καθημερινότητα, μια μέρα μακριά.Τα μάτια μας στη Ζεύξη λοιπόν, αφού αυτή θα παραμείνει αναμμένη, ακόμη και όταν θα έχουν σβήσει οι φλόγες από το κάψιμο του Καρνάβαλου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ