2014-03-01 22:17:42
Φωτογραφία για 5 Διαχρονικά κομμάτια που πρέπει να έχει κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα
Είναι γνωστό ότι η μόδα κάνει κύκλους και.. γυρίζει!! Υπάρχουν όμως μερικά κομμάτια που παραμένουν σταθερές επιλογές μας κάθε χρονιά και μας χαρίζουν άνεση και στυλ.

-Το μαύρο κολάν

Το πιο άνετο κομμάτι του χειμώνα. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί με κάθε είδους φλατ μπότες ή μποτάκια μέχρι το βράδυ με ψηλοτάκουνα booties. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ και ρούχα μπορεί να γίνει ο βασικός καμβάς για α δημιουργήσεις ένα trendy σύνολο, ακολουθώντας τις προτάσεις της μόδας κάθε σεζόν. 

-Μαύρο δερμάτινο τζάκετ

Από τη δεκαετία του 1980 μέχρι και σήμερα, το δερμάτινο τζάκετ παραμένει η top επιλογή για το χειμώνα. Το κομμάτι αυτό παραμένει σταθερή αξία κάθε χρόνο και όχι άδικα αφού προσφέρει μοναδική ζεστασιά, χωρίς να προσθέτει όγκο στη γυναικεία σιλουέτα, όπως κάνουν τα παλτό και οι γούνες. Ταιριάζει σε κάθε στυλ και τις γυναίκες κάθε ηλικίας.

-Λευκό πουκάμισο


Τουλάχιστον ένα λευκό πουκάμισο είναι απαραίτητο να υπάρχει στην γκαρνταρόμπα σου. Αγαπημένο κομμάτι πασπαρτού που μπορεί στη στιγμή να ολοκληρώσει μια classy chic εμφάνιση αλλά και ένα rock ντύσιμο, είναι διαχρονικό και ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Είτε είσαι 20 είτε έχεις περάσει τα 40, το λευκό πουκάμισο είναι η πιο safe επιλογή για τη δουλειά ή ακόμα και μια βραδινή έξοδο. 

-Mini black dress

Οι συστάσεις είναι περιττές!! Το μαύρο φόρεμα παραμένει εδώ και χρόνια η πρώτη μας επιλογή για μια βραδινή εμφάνιση. Τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορούν να μετατρέψουν το φόρεμα στο top κομμάτι για ένα rock outfit, μια υπέρκομψη εμφάνιση ή να το κάνουν την ιδανική επιλογή για ένα επαγγελματικό δείπνο.

-Σκουρόχρωμο skinny τζιν

Ένα είναι σίγουρο: Το σκούρο skinny τζιν δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα! Ταιριάζει σε γυναίκες κάθε ηλικίας και είναι το βασικό κομμάτι για να δημιουργήσεις από την πιο εκκεντρική μέχρι την πιο κομψή εμφάνιση. Ένα blazer το μετατρέπει σε χρόνο dt στο κατάλληλο ρούχο για τη δουλειά ενώ ένα ζευγάρι glamorous γόβες και ένα εντυπωσιακό τοπ μπορούν το κάνουν να μοιάζει το ιδανικό ρούχο για μια βραδινή έξοδο.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ