2014-03-02 11:46:21
Φωτογραφία για Ο Shrek θα αποκτήσει το δικό του πάρκο διασκέδασης στο Λονδίνο!
Θα ολοκληρωθεί το 2015 και αναμένεται να προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες. Θα βρίσκεται στην Νότια Όχθη της πόλης και θα καταλαμβάνει τεράστια έκταση Ο πράσινος δράκος που γνώρισε τεράστια κινηματογραφική επιτυχία, θα αποκτήσει το δικό του πάρκο στην Βρετανία αλλά και σε ακόμα πέντε πόλεις ανά τον κόσμο. Το εγχείρημα έχει αναλάβει βέβαια η αμερικανική εταιρεία Dreamworks από κοινού με την εταιρεία που έφτιαξε την τεράστια ρόδα του London Eye και που διαχειρίζεται το Μουσείο της Μαντάμ Τισό.

Το πάρκο στο Λονδίνο, που θα προσφέρει μια μοναδική αμφίδρομη εμπειρία, θα αποτελέσει μοντέλο και για τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν. Το λανσάρισμά του μπορεί να συμπέσει με την πέμπτη κατά σειρά ταινία που θα βγει στις αίθουσες με τους δημοφιλείς ήρωες κινουμένων σχεδίων. Η τελευταία έφερε στα ταμεία περίπου 800 εκατομμύρια δολάρια παρά τις χλιαρές κριτικές. Οσο για το πάρκο υπολογίζεται ότι επίσης θα έχει τζίρο περίπου 700 εκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Σε αντίθεση με την Ντίσνευλαντ, τα νέα θεματικά πάρκα στηρίζονται πια κυρίως σε ταινίες που έχουν δημοφιλείς συνέχειες. Το πάρκο για τον Χάρι Πότερ στο Ορλάντο της Φλόριδας, διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που κάνει τους επισκέπτες να αισθάνονται πραγματικά μικροί μάγοι. Τώρα, ήρθε η ώρα του Shrek να κατακτήσει το Λονδίνο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ