2014-03-03 01:26:36
Φωτογραφία για ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ!
Στον Ολυμπιακό είναι εμφανέστατος ο προβληματισμός μετά την ήττα και κυρίως την εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πάρόλ αυτά υπάρχει απόλυτη στήριξη στην ομάδα.

Στο Λιμάνι σαφέστατα παραδέχονταν πως τίποτα δεν πήγε καλά στο ματς από την αρχή μέχρι το τέλος και πως ήταν μία συνολικά κακή και άτυχη βραδιά για τον Ολυμπιακό. Άπαντες ήταν πολύ στεναχωρημένοι και σχεδόν... σκασμένοι από το 0-3 με τον Παναθηναϊκό. Εκτός αυτού όμως η διοίκηση της ομάδας συνεχίζει να στηρίζει στο 100% παίκτες και προπονητή και να πιστεύει πως η συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη θα είναι σαφώς καλύτερη.

Η εμπιστοσύνη και για τον Μίτσελ και για τους παίκτες είναι δεδομένη, ακόμα και μετά από μία τέτοια δύσκολη βραδιά. Άλλωστε στον Ολυμπιακό δεν είναι της λογικής πως ένα παιχνίδι μπορεί να χαλάσει την έως τώρα εξαιρετική ποδοσφαιρική πορεία της ομάδας. Οι ερυθρόλευκοι αυτό που θέλουν τώρα περισσότερο απ' όλα είναι να πάρουν άμεσα την πίκρα και την στεναχώρια του κόσμου πίσω δίνοντάς του σύντομα νέες μεγάλες χαρές.

Για τους νταμπλούχους Ελλάδας εξάλλου δεν χάθηκε κάτι στον βαθμολογικό τομέα και ενώ το σημαντικό για τους ίδιους θα είναι να μην επαναληφθούν στο μέλλον τα όποια λάθη έγιναν στον αγωνιστικό χώρο στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ δέχθηκαν -όπως τονίστηκε- συγχαρητήρια από τον Παναθηναϊκό για την φιλοξενία της "πράσινης" αποστολής.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ