2014-03-03 01:43:24
Φωτογραφία για Oscars 2014: Η Απονομή
Κυριακή βράδυ, ξημερώματα Καθαρής Δευτέρας, φοράμε τις πιο αμπιγιέ πιτζάμες μας και παρακολουθούμε τη μεγάλη Οσκαρική Βραδιά. 

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Flix προσφέρει τον ενναλακτικό τρόπο για να δεις την απονομή των Βραβείων Οσκαρ, με ζωντανή αναμετάδοση μέσω του Flix.gr, της επίσημης σελίδας του στο Facebook και στο λογαριασμό του στο Twitter, ξεκινώντας από τις προβλέψεις της τελευταίας στιγμής, τις πρώτες αφίξεις στο κόκκινο χαλί του Dolby Theater, μεταφέροντας και σχολιάζοντας μαζί σας όλα όσα θα συμβούν στη σκηνή και τα παρασκήνια της 86ης Απονομής των βραβείων Οσκαρ.

Κάντε μας παρέα: μην ξεχνάτε να κάνετε refresh, το κείμενο και οι φωτογραφίες θ' ανανεώνονται συνεχώς, από τις 2.00 τα ξημερώματα και μέχρι το πρωί! Στις 2.00 ακριβώς στηνόμαστε στο κόκκινο χαλί για να δούμε ποιος περνά, τι φορά και τι λέει και στις 3.30 μπαίνουμε μέσα στο Dolby Theater για να δούμε, λεπτό προς λεπτό, την 86η Τελετή Απονομής των Βραβείων Οσκαρ.


Η Λάιζα Μινέλι (blue on blue) και ο αδελφός της, Τζόι Λαφτ, έτοιμοι να τραγουδήσουν στο τιμητικό αφιέρωμα για τον «Μάγο του Οζ»! Ναι λέμε, η Λάιζα Μινέλι είναι.

Ο Μπαρκάντ Αμπντί έρχεται, καταχαρούμενος φυσικά, να διεκδικήσει το Οσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου για το «Captain Philips»

Η Ολίβια Γουάιλντ και ο Τζέισον Σουντέκις και το... νέο μέλος της οικογένειάς τους!

Η Κρίστεν Μπελ. Και κάποιοι την είπαν marshmallow!

Τσιγουετέλ Ετζιοφόρ: ωραίος ηθοποιός, ωραία χρονιά, ωραία γυναίκα

Ο Αλφόνσο Κουαρόν με τον αέρα του νικητή μήπως;

http://flix.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Ducati στην Κατηγορία «Open» MotoGP
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Ducati στην Κατηγορία «Open» MotoGP
Ελεύθερος ο γιατρός
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ελεύθερος ο γιατρός
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ