2014-03-03 15:47:33
Φωτογραφία για ΜΑΤΑ : ΜΑΣ ΠΟΝΕΣΕ...
Την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό για το Champions League γνώρισε την περασμένη Τρίτη στο Καραϊσκάκη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ένα αποτέλεσμα που... πόνεσε, όπως έγραψε στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα "grada360.com", ο Χουάν Μάτα.

Ο Ισπανός δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά εμφανίζεται αισιόδοξος πως η ομάδα του μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημα.

«Μετά τη νίκη μας επί της Κρίσταλ Πάλας, δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε στο Champions League και υποστήκαμε μια ήττα στην Ελλάδα που μας πόνεσε. Συν τοις άλλοις, αφού δεν μπορούσα να αγωνιστώ, αναγκάστηκα να δω το παιχνίδι από το σπίτι μου, δίχως να μπορώ να βοηθήσω. Πέραν τούτου, παρόλο που θα είναι δύσκολο, πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι στο Ολντ Τράφορντ με την εκπληκτική ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί μας», έγραψε ο Μάτα και συνέχισε.

«Ένας συναρπαστικός μήνας ξεκινά, έχοντας πέντε παιχνίδια στην Πρέμιερ, με αντιπάλους όπως οι Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι μεταξύ άλλων. Ξέρουμε ότι θα είναι κρίσιμος μήνας προκειμένου να αναρριχηθούμε περισσότερες θέσεις στη βαθμολογία και θα δώσουμε τα πάντα, ώστε να κερδίσουμε κάθε ένα παιχνίδι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ