2014-03-04 06:45:06
Φωτογραφία για Πατούλης: Είσαι άσχετος και αγενής
Σοβαρές εντάσεις πυροδοτεί για ακόμη μία φορά η πολιτική του υπουργού Υγείας, με αφορμή την θέσπιση του 5ευρου στα Κέντρα Υγείας.

Το πρωί της Καθαράς Δευτέρας σε τηλεοπτική εκπομπή στον ΣΚΑΙ, σημειώθηκε έντονος διάλογος μεταξύ του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας κ. Γιώργου Πατούλη και του υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ χαρακτήρισε αγενή και άσχετο τον κ. Γεωργιάδη, τονίζοντας ότι οι μεταρρυθμίσεις δεν γίνονται με τηλεοπτικά διαγγέλματα αλλά με ουσιαστικό διάλογο, ενώ υποστήριξε για ακόμη μία φορά, ότι αυτό που απαιτείται σήμερα στην υγεία είναι συναίνεση και έμφαση στον φτωχό και ανασφάλιστο. Με την πολιτική του Γεωργιάδη δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, συνέχισε, προσθέτοντας ότι ο υπουργός είναι αγενής τόσο με τους γιατρούς και του ασφαλισμένους αλλά και άσχετος με ζητήματα μεταρρύθμισης, καθώς δεν κάθεται να συζητήσει με τους ανθρώπους της υγειονομικής αγοράς, ενώ επιπλέον, διαθέτει και άσχετους συμβούλους.

Όλα τα κόμματα στηλίτευσαν το γεγονός του 5ευρου, συνέχισε ο κ. Πατούλης, προσθέτοντας ότι κάθε τόσο ο κ. Γεωργιάδης βγαίνει και ανακοινώνει, πότε ένα 5 ευρο, πότε ένα 25 ευρο και τελικά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ