2014-03-04 20:23:20
Φωτογραφία για ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΟΛΑΪΤΑΝ!
Τον Μάικλ Ολαϊτάν επισκέφτηκαν οι Γιάννης Αναστασίου και Αμπντούλ Ατζαγκούν προκειμένου να δουν πως εξελίσσεται η υγεία του και να του ευχηθούν περαστικά.

Πάνω από τα χρώματα, τις νίκες και τις ήττες είναι η ανθρώπινη υγεία και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και στην περίπτωση με την περιπέτεια που περνάει ο Μάικλ Ολαϊτάν.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έχασε τις αισθήσεις του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Οι «πράσινοι» και συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, έστειλε, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ανθοδέσμη και σήμερα πήγαν στο νοσοκομείο οι Γιάννης Αναστασίου και Αμπντούλ Ατζαγκούν, προκειμένου να δουν πως εξελίσσεται η υγεία του και να του ευχηθούν περαστικά.

Ειδικά ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι, όπως σας ενημερώσαμε, και προσωπικός φίλος του παίκτη των ερυθρόλευκων και έχει όπως είναι φυσικό και μεγαλύτερη αγωνία για τον φίλο του.

Από την πλευρά του ο Ολαϊτάν ευχαρίστησε και τους δύο, αλλά και τον Παναθηναϊκό για την συμπαράστασή τους και το ενδιαφέρον που δείχνουν με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ