2014-03-05 09:51:36
Φωτογραφία για ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ: ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ
Σε φάση σκληρής διαβούλευσης με την τρόικα βρίσκεται η κυβέρνηση, όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. Μιλώντας στον Σκάι, ο κ. Κεδίκογλου ανέφερε ότι η διαβούλευση αυτή αφορά τα διαρθρωτικά και συγκεκριμένα την προσαρμογή των προτάσεων του ΟΟΣΑ στην ελληνική πραγματικότητα. Επιβεβαίωσε δε ότι έχει κλείσει το δημοσιονομικό κενό για το 2014.

«Είναι μια ευρεία και συνολική διαπραγμάτευση», ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου και εκτίμησε ότι θα υπάρξει συμφωνία πριν από το Eurogroup της ερχόμενης Δευτέρας. Επανέλαβε ακόμη ότι δεν πρόκειται να ληφθούν νέα μέτρα. Σε ό,τι αφορά το Δημόσιο, δήλωσε ότι η κινητικότητα είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο και δεν συνδέεται με απολύσεις. Για την αναστάτωση που προκλήθηκε σχετικά με το εισιτήριο των 5 ευρώ στα πολυϊατρεία του ΠΕΔΥ ανέφερε ότι για τη συνταγογράφηση δεν θα υπάρχει τέτοια επιβάρυνση.

«Θα κερδίσουμε τις ευρωεκλογές»

Στο πολιτικό πεδίο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε βέβαιος για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές και απέκλεισε εκ νέου το ενδεχόμενο πρόωρων βουλευτικών εκλογών. Όπως είπε, «το πρόβλημα θα είναι αλλού», δείχνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίο επισήμανε ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές κινδυνεύει να μην είναι στον δεύτερο γύρο στις περισσότερες περιφέρειες. Κατηγόρησε ακόμη τον ΣΥΡΙΖΑ ότι κλείνει το μάτι στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. «Ούτε λίγο ούτε πολύ μίλησαν για αντισυνταγματικές διώξεις», σημείωσε.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ