2014-03-05 10:33:48
Φωτογραφία για Νέο ξεκίνημα με Φυντάνη στην Παναχαϊκή
Την πρώτη του προπόνηση με την Παναχαϊκή έκανε χθες το απόγευμα ο Ηλίας Φυντάνης, ενώ ο έμπειρος κόουτς θα κάνει το ντεμπούτο την Κυριακή στο Ρέθυμνο στον αγώνα με την Επισκοπή.

Ο Φυντάνης θα έχει ως συνεργάτες του, τον παλαίμαχο άσο της Παναχαϊκής Γιάννη Ζερδεβά και τον Βαγγέλη Καράτση.

Μετά την ήττα από τον Φωστήρα, οι πιθανότητες να πλασαριστεί η πατρινή ομάδα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας έχουν μειωθεί σημαντικά, αλλά από τη στιγμή που η υπόθεση δεν μπορεί να θεωρηθεί «τελειωμένη» ο Ηλίας Φυντάνης θέλει να ανεβάσει ψυχολογικά τους παίκτες, ώστε να πετύχουν το «4 στα 4» και να προλάβουν το «τρένο» των πλέι-οφ.

«Έχω παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια σας φέτος και είστε πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Θέλω να τα δώσετε όλα στα 4 παιχνίδια που απομένουν, ώστε να πετύχουμε το απόλυτο και από κει και πέρα… βλέπουμε. Η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα και, ανεξάρτητα από τη βαθμολογική της θέση, θα πρέπει σε όλα τα παιχνίδια να διεκδικεί την νίκη και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στα ματς που απομένουν», είπε ο Ηλίας Φυντάνης, απευθυνόμενος προς τους παίκτες του.

Στη συνέχεια, πριν την προπόνηση, συνομίλησε με τους νέους του συνεργάτες για το πρόγραμμα των προπονήσεων, ενημερώθηκε σχετικά με τη χρήση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και άλλα θέματα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ