2014-03-05 10:34:43
Φωτογραφία για ΠΛΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ... «ΟΛΝΤ ΤΡΑΦΟΡΝΤ»
Ο Μάρκο Σέποβιτς θα αναλάβει το ρόλο του σέντερ φορ στο ντέρμπι που δίνει την Κυριακή ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με δεδομένο ότι ο Ολαϊτάν είναι εκτός πλάνων, ο Σαβιόλα δεν υπολογίζεται ακόμα και ο Βαλντές θα επιστρέψει κατάκοπος από το ταξίδι στην Κόστα Ρίκα.

Ο Σέρβος είναι σε καλή κατάσταση όπως φάνηκε στην τελευταία συμμετοχή του, με το χατ-τρικ στο Ηράκλειο εναντίον του ΟΦΗ, με τους ερυθρόλευκους να έχουν εμπιστοσύνη ότι θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός πιο δύσκολου αγώνα όπως αυτός της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη.

Από κει και πέρα, ο Μίτσελ θα περιμένει την αγωνιστική άνοδο του Βαλντές ο οποίος είναι πλέον το φαβορί για να παίξει φουνταριστός στη ρεβάνς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ μέχρι τη ρεβάνς της Αγγλίας θα είναι σε ετοιμότητα δράσης και ο Χαβιέρ Σαβιόλα ο οποίος θα προσπαθήσει να βρει και καλό ρυθμό μπαίνοντας σε λίγες μέρες στις προπονήσεις της ομάδας.


Μια άλλη λύση που πάντα υπάρχει στο μυαλό του Ισπανού προπονητή και μπορεί να είναι ιδανική για τέτοιου τύπου ματς σαν αυτό στο Ολντ Τράφορντ, είναι αυτή του Τζόελ Κάμπελ.

Ο Κοσταρικανός μπορεί άνετα να παίξει στη θέση του προωθημένου κυνηγού, κάτι που έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν με την εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα. Στον Ολυμπιακό σπάνια έχει χρησιμοποιηθεί στην κορυφή της επίθεσης, αλλά σε κάποια διαστήματα αγώνων ο Μίτσελ τον έχει δοκιμάσει ως σέντερ φορ. Είτε μόνο του, είτε δίδυμο με άλλον επιθετικό, όπως έγινε στο τελευταίο ημίωρο του ντέρμπι με τον ΠΑΟ όταν ο Κάμπελ έπαιξε δίπλα στον Βαλντές σε 4-4-2.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ