2014-03-05 10:47:47
Φωτογραφία για ΚΑΡΟΛ : ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. ΣΤΟ «ΟΛΝΤ ΤΡΑΦΟΡΝΤ»
Στην Κύπρο βρίσκεται ο Ρόι Κάρολ για το φιλικό της Β. Ιρλανδίας, αλλά η συνέντευξη που έδωσε στο "Skysports" αφορούσε κυρίως τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και πρώην της Γιουνάιτεντ δήλωσε ότι «είμαστε όλοι χαρούμενοι στην ομάδα γιατί ήταν ένα φανταστικό αποτέλεσμα για εμάς αλλά η πρόκριση δεν έχει τελειώσει ακόμα. Γνωρίζουμε ότι η Γιουνάιτεντ είναι μεγάλη ομάδα και ξέρουμε ότι πρέπει να τους σεβαστούμε. Θα είναι μια διαφορετική ομάδα στο Ολντ Τράφορντ. Το καλό για εμάς είναι ότι αποφύγαμε το εκτός έδρας γκολ, δίνοντας έτσι μεγαλύτερη πίεση στον αντίπαλο. Ελπίζουμε ότι θα αυξηθεί αυτή η πίεση από τον κόσμο τους εάν τα πράγματα πάνε έτσι και στην Αγγλία, αν δεν δεχτούμε κάποιο γκολ στο πρώτο ημίχρονο».

Για τη νίκη του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη ο Κάρολ είπε ότι «ήταν ένα αποτέλεσμα που εξέπληξε τους πάντες, όχι όμως εμάς που είχαμε δει πολλά παιχνίδια της και ξέραμε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Είδα το παιχνίδι από την εξέδρα και μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε αυτό που παρακολούθησα από την Γιουνάιτεντ. Σαν να τους έλειπε η «πείνα» και το πάθος για τη νίκη. Μπορεί να μας υποτίμησαν, να πίστεψαν ότι το ματς θα ήταν εύκολο, αλλά κανείς επαγγελματίας δεν μπορεί να σκέφτεται έτσι μπαίνοντας στο γήπεδο. Αξίζαμε αυτή τη νίκη και τα γκολ που πετύχαμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ