2014-03-05 11:52:11
Φωτογραφία για Συνέντευξη Τύπου Σωματείου Εργαζομένων στο Μετρό
Δυστυχώς το Μετρό Θεσσαλονίκης, συνεχίζει να απολαμβάνει μόνο αρνητικής δημοσιότητας. Παρά τις εγκρίσεις κονδυλίων για τη συνέχιση και την ολοκλήρωση(;) των αρχαιολογικών εργασιών, παρά τις εξαγγελίες για 630 θέσεις εργασίας στο αρχαιολογικό τμήμα και φυσικά, παρά τις δεσμεύσεις της πολιτικής ηγεσίας του έργου για σφικτά χρονοδιαγράμματα και ανάπτυξη όλων των διαθέσιμων μετώπων, βρισκόμαστε σχεδόν στο ίδιο σημείο που ήμασταν πριν 6 μήνες, παραμονές τις ΔΕΘ, οπότε και αναλήφθησαν οι παραπάνω δεσμεύσεις. Προφανώς τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Τότε η έκθεση, όπου και "παραδοσιακά" αναλαμβάνονται δεσμεύσεις, τώρα οι εκλογές, όπου πάλι δίνονται "παραδοσιακά" υποσχέσεις.

Το Σωματείο Εργαζομένων Μετρό Θεσσαλονίκης, με αφορμή την εκδίκαση της προσφυγής του Δήμου Θεσσαλονίκης στο ΣτΕ, σχετικά με την τύχη των αρχαιοτήτων του Σταθμού Βενιζέλου, το γνωστό χαλί κάτω από το οποίο όλοι όσοι ασχολούνται με το έργο κρύβουν τις ευθύνες τους, αλλά με πραγματική αιτία τον εμπαιγμό των εργαζομένων, των απολυμένων του έργου και ολόκληρης της πόλης αναφορικά με την εξέλιξη του έργου, σας προσκαλεί σε σχετική συνέντευξη τύπου, την Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014 και ώρα 11:00, στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ