2014-03-06 12:00:17
Φωτογραφία για ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ : ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΖΟΥΜΕ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ...
Τη δική του άποψη για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό κατέθεσε με δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΦΩΣ", ο Γρηγόρης Γεωργάτος.

Ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού και νυν γενικός αρχηγός των Ακαδημιών των ερυθρόλευκων πιστεύει ότι η ομάδα θα γίνει καλύτερη μετά από αυτό το... μάθημα:

«Για τον Ολυμπιακό ήταν ένα κακό βράδυ. Κι όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν κακά βράδια. Αυτό που έχει σημασία είναι αν αυτό το βράδυ θα σε κάνει καλύτερο ή χειρότερο.

Εδώ και μερικά χρόνια, ειδικά τα δύο τελευταία, οι παίκτες μας δε νιώθουν ντέρμπι όπως παλιά. Τους έχουμε ισοπεδώσει όλους και όταν είσαι 20 και 30 βαθμούς μπροστά, δεν μπορείς να είσαι σε εγρήγορση. Βλέπετε τους παίκτες μας στο Τσάμπιονς Λιγκ; Τα δίνουν όλα, πεθαίνουν, είναι στην τσίτα.

Αν δεν πήγαιναν τριάντα πράγματα στραβά, πάλι δεν θα χάναμε. Αν δεν είχε συμβεί αυτό με τον Μάικλ, που πάγωσε τους πάντες. Μόνο που είδαν τον Μάικλ όπως τον είδαν ήταν αρκετό για να τους δημιουργήσει σοκ για μέρες, όχι απλώς για λεπτά.

Δεν θα πω για πρωτάθλημα και Κύπελλο, γιατί αυτά - όπως σωστά είπε ο Ρομπέρτο - εμείς τα ζούμε, οι άλλοι τα ονειρεύονται. Θα πω να περάσουμε την Μάντσεστερ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ